CONV/RGENCE: A League of Legends Story

Hot
CONV/RGENCE: A League of Legends Story

CONV/RGENCE: A League of Legends Story

Ανακαλύψτε τον κόσμο του Zaun με τον Ekko.

Στα The Game Awards 2019 ανακοινώθηκε και το δεύτερο single-player της Riot Games.

Το CONV/RGENCE: A League of Legends Story, είναι ένα single player, Action που ανέπτυξε η Double Stallion Games σε συνεργασία με την Riot Games. Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν τον θεαματικό κόσμο του Zaun, όπως ο Ekko, ένας νέος εφευρέτης που με τη βοήθεια μια συσκευής χειρίζεται τον χρόνο. Στο CONV/RGENCE: A League of Legends Story , ακολουθούμε το ταξίδι του Ekko, καθώς ανακαλύπτει ότι η δύναμη να αλλάζει το χρόνο έρχεται με πολλές συνέπειες.

«Ο Ekko είναι τόσο μοναδικός με μια πολυσχιδή προσωπικότητα που είναι χαρά μας να δουλεύουμε μαζί του», δήλωσε ο Lee Thomas, Creative Director της Double Stallion Games. «Μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στην εκπληκτική πόλη Zaun, η οποία έχει μια τόσο ενδιαφέρουσα και πλούσια κουλτούρα σε σύγκριση με το Piltover και θέλουμε να προσφέρουμε στους παίκτες έναν νέο τρόπο να γνωρίσουν το League of Legends Universe».

Διαβάστε επίσης για το Ruined King: A League of Legends Story και συζητήστε για το CONV/RGENCE στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.