• Ειδήσεις
  • Action
  • Το Fortnite κάνει μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς των επίσημων διοργανώσεων

Το Fortnite κάνει μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς των επίσημων διοργανώσεων

Hot
Το Fortnite κάνει μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς των επίσημων διοργανώσεων

Το Fortnite κάνει μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς των επίσημων διοργανώσεων

Ο streamer Ninja εκφράζει την άποψη του.

Η Epic Games ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή στο δημοφιλές Battle Royale για τα competitive τουρνουά του 2020. Η εταιρεία προσπαθεί να καταπολεμήσει τους cheaters θέτοντας κανονισμό που απαγορεύει στους παίκτες να επικοινωνούν με οποιονδήποτε τρόπο μεταξύ τους κατά την διάρκεια των επίσημων διοργανώσεων.

Σε blog post εταιρία αναφέρει ότι ανακάλυψε cheaters που χρησιμοποιούσαν απλά σήματα για να συνεννοούνται και να παίρνουν το προβάδισμα. Παίκτες σε αντίπαλες ομάδες μπορεί να έκαναν κάποιο emote η απλά ένα jump για να δώσουν το σήμα στον αντίπαλο ως κώδικα επικοινωνίας. Φέτος η Epic Games λαμβάνει δράση εναντίων οποιασδήποτε in game επικοινωνίας. Αυτό συμπεριλαμβάνει τα jumps και τα emotes αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Όσοι πιαστούν να κάνουν σήμα προσπαθώντας να επικοινωνήσουν θα δέχονται πρώτα μια προειδοποίηση ενώ όσοι επιχειρήσουν ξανά να αγνοήσουν τους κανόνες θα δέχονται αυστηρότερες ποινές σύμφωνα με την Epic Games.

Η εταιρεία αναφέρει ότι θεωρεί την ακεραιότητα των competitive διοργανώσεων ζωτικής σημασίας και θύμισε στους παίκτες ότι μπορούν να αναφέρουν ύποπτες συμπεριφορές μέσα στο Fortnite. Επιπλέον υπενθύμισε ότι οι παίκτες μπορούν να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία μέσω της ομάδας υποστήριξης παικτών.

Ένας από τους διασημότερους παίκτες και streamers για το Fortnite, ο Ninja αναφέρει σε tweet του ότι καταλαβαίνει την θέση της Epic Games, όμως υπογραμμίζει ότι το νέο σύστημα πιθανότατα είναι προβληματικό. Άξια αναφοράς είναι επίσης η δήλωση της Epic Games για να ξεκαθαρίσει ότι απλά και μόνο το να χοροπηδάς πέρα δώθε αν δε κάνει κακό και δεν συσχετίζεται με την επικοινωνία με αντιπάλους για σκοπούς cheating τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

 

Διαβάστε για το τελευταίο update του Fortnite και συζητήστε για το δημοφιλές Battle Royale στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification