Ειδήσεις Action Φήμες για το Resident Evil 8

Φήμες για το Resident Evil 8

Monday, 13 Apr 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1a/d7/5d/resident-evil-8-chris-redfield-55-1586289825.jpg
 

Φήμες για το Resident Evil 8

Θα είναι playable και σε VR. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/1/20] Στο κανάλι του YouTube Residence of Evil, που ασχολείται αποκλειστικά με το Resident Evil έχει ανέβει βίντεο με φήμες για το Resident Evil 8.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τη επιστροφή του Ethan Winters μαζί με την first-person κάμερα. Τα ζόμπι θα επιστρέψουν επίσης μαζί με μια σειρά νέων εχθρών, όπως τους λυκανθρώπους. Ενδιαφέρον έχει επίσης η αναφορά σε Stalker συνοδοιπόρο που θα βρίσκεται μαζί σας καθόλη την διάρκεια του σεναρίου.

Στο τέλος του βίντεο γίνεται αναφορά στην επιστροφή του Chris Redfield.

[UPDATE: 5/4/20 - Νέες φήμες για αποκάλυψη μέσα στο μήνα] Ο leaker AestheticGamer, αλλιώς γνωστός και ως Dusk Holem, έδωσε νέες πληροφορίες για το Resident Evil 8.

Ο AestheticGamer δήλωσε ότι αρχικά το παιχνίδι λεγόνταν Resident Evil Revelations 3, αλλά στην πορεία του development η Capcom έμεινε τόσο ικανοποιημένη που αποφάσισε να το κυκλοφορήσει ως επίσημη συνέχεια. Πρόσθεσε ακόμη ότι το development είναι ακόμα στην αρχή, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μάθουμε περισσότερα μέσα στο μήνα. Το παιχνίδι θα είναι first-person, όπως και το Resident Evil 7. Θα εστιάσει σε στοιχεία οπως η αλλοτρίωση, ο αποκρυφισμός, η παραφροσύνη και η δυσπιστία.

Τέλος, ο AestheticGamer πρόσθεσε ότι το Resident Evil 8 θα κυκλοφορήσει το 2021. Για να δούμε αν κάποιες από αυτές τις πληροφορίες θα επαληθευτούν. Με τον αξιόπιστο leaker Aesthetic Gamer να ισχυρίζεται ότι το Resident Evil 8 απέχει χρόνια από την κυκλοφορία, οι πληροφορίες είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενες.

 

[UPDATE 2: 7/4/20 - Νέες φήμες για Chris Redfield] Το Biohazardcast έχει αναρτήσει νέες φήμες για το Resident Evil 8 που αναφέρουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές, το νέο επεισόδιο της σειράς θα ονομάζεται Resident Evil VII: Village.

Θα συνεχίσει στο ίδιο στυλ με το Resident Evil 7, ενώ ο εχθρός που θα αντιμετωπίσετε θα είναι παρόμοιος με την Marguerite. Θα δρα με έντομα, θα σας στοιχειώνει και θα έχει άγνωστη προέλευση. Επίσης, οι φήμες λένε ότι ο Chris Redfield θα έχει σημαντικό ρόλο στο Resident Evil 8. Το σενάριο πιθανόν να διεξαχθεί στην Ευρώπη. Όσο για το inventory, δοκιμάζεται το περιβάλλον του Resident Evil 7, αλλά με το στυλ του Resident Evil 4. Το παιχνίδι θα έχει επίσης και ψευδαισθήσεις.

[UPDATE 3: 13/4/20 - Θα είναι playable και σε VR] Φαίνεται πως η Capcom είναι λίγο “τρύπια”, αφού στο προσκήνιο αναδύονται συνεχώς leaks για επερχόμενα games της.

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν λεπτομέρειες για τα Resident Evil 4 Remake και Resident Evil 8. Ανέφεραν ότι το Resident Evil 8 αναπτύσσεται τόσο για PS4 όσο και για PS5 και θα είναι First-Person. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες φήμες από το Gematsu, το Resident Evil 8 θα είναι playable και σε VR. Θα είναι το VR PS4 exclusive ή μήπως θα κυκλοφορήσει κάποιο καινούργιο VR Headset για το PS5 όπως υποστηρίζουν οι φήμες;

Η περίοδος κυκλοφορίας του Resident Evil 8, σύμφωνα με τις φήμες, είναι το πρώτο τρίμηνο του 2021, αν και λόγω κορωνοϊού αυτό μπορεί να αλλάξει.

 

Διαβάστε για το Resident Evil 3 Remake και συζητήστε για το Resident Evil 8 στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification