Ειδήσεις Action Dynasty Warriors 20th Anniversary

Dynasty Warriors 20th Anniversary

Thursday, 20 Feb 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/86/c3/lu20bu20dw-25-1582213972.jpg
 

Dynasty Warriors 20th Anniversary

Η Koei Temco ετοιμάζει νέα επετειακά projects.

 

Έχει περάσει αρκετός καιρός που δεν είχαμε νέα από την σειρά Dynasty Warriors και αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή υπήρξε μεγάλη απογοήτευση από μεριάς της εταιρείας λόγω του Dynasty Warriors 9. Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία και η Koei Tecmo έχει ανοίξει από τότε ένα νέο site για την 20η επέτειο της.

Το συγκεκριμένο site δίνει στοιχεία για νέα Dynasty Warriors projects για τα οποία θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στο 2020. Ένα μήνυμα από τον παραγωγό Akihiro Suzuki γράφει: “Στην 20η μας επέτειο, έχουμε ξεκινήσει την δημιουργία μιας σειράς επετειακών projects. Και προετοιμαζόμαστε να μπορέσουμε να ανακοινώσουμε τις νέες πληροφορίες για αυτά.”

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα τι ακριβώς είναι αυτά τα επετειακά projects όμως θα μπορούσανε να είναι μια ένδειξη ότι η εταιρεία κάνει ένα βήμα μπροστά μετά την απογοήτευση του Dynasty Warriors 9.

 

Διαβάστε ακόμη το review του Dynasty Warriors 8: Empires και συζητήστε περισσότερο για τα επετειακά projects Dynasty Warriors στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification