Ειδήσεις Action Rogue Lords

Rogue Lords

Wednesday, 08 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/36/b8/e8/roguelords-90-1582550528.jpg
 

Rogue Lords

Νέο Story Trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/2/20] Σχεδόν σε κάθε φανταστικό έργο, ο διάβολος συνήθως είναι ο “κακός” της ιστορίας.

Έτσι και στο επερχόμενο roguelike Rogue Lords, ο διάβολος είναι ακόμα ο κακός, ωστόσο ο διάβολος είστε εσείς. Το Rogue Lords αναπτύσσεται από την Cyanide, γνωστή για τα Styx και Call of Cthulhu, καθώς και την Leikir Studio. Λαμβάνει μέρος στην Αγγλία του 17ου αιώνα όπου οι “θνητοί και διαβολικές οντότητες συνυπάρχουν.” Αφού δέχθηκε ξύλο πρόσφατα, ο διάβολος προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα για να πάρει το “αίμα” του πίσω.

Στην ομάδα σας θα έχετε τους Bloody Mary, Dracula, the White Lady και τον Baron Samedi. Θα ελέγχετε τους οπαδούς σας σε ένα τρισδιάστατο χάρτη και θα προκαλείτε χαμό με άλλους χαρακτήρες. Το σύστημα μάχης θα είναι turn-based και, όπως και σε άλλα roguelike, όταν χάνετε μια μάχη θα είναι game over.

“Το Rogue Lords είναι ένα game το οποίο έχουμε σκεφτεί εδώ και αρκετά χρόνια με τον Jérémie Monedero, Game Director,” δήλωσε η Artistic Director της Cyanide, Camille Lisoir. "Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε το project αυτό να γίνεται πραγματικότητα. Έχουμε τέλεια συνεργασία με το απίστευτο Leikir Studio και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να σας αποκαλύψουμε τον διαβολικό μας κόσμο.

[UPDATE: 14/6/20 - Gameplay video και περίοδος κυκλοφορίας] Η Cyanide παρουσίασε το πρώτο gameplay video για το Rogue Lords και το συνόδευσε από σχόλια.

Η μάχη στο Roguelike RPG θα σας επιτρέπει να πολεμήσετε με turns. Θα χρησιμοποιείτε τα skills σας και θα συνδυάζετε επιθέσεις με το party σας για να δημιουργήσετε combos. Υπάρχει μέχρι και ultimate skill με το οποίο...κατεβάζετε τις μπάρες του healh των αντιπάλων!

[UPDATE: 8/7/20 – Story Trailer] To Rogue Lords από τις εταιρίες ανάπτυξης Leikir Studio και Cyanide Studio βάζει τον παίκτη στην θέση του διάβολου καθώς προσπαθεί να νικήσει τους κυνηγούς δαιμόνων και μπορείτε να ελέγξετε κάποιους από τους πιο διάσημους κακούς στην ιστορία. Στο Nacon Connect είδαμε ένα Story Trailer του παιχνιδιού.Το Rogue Lords έχει να ανταγωνιστεί τον μεγάλο αριθμό rogue-like παιχνιδιών που κυκλοφορούν συνεχώς και η ιδέα του είναι το δυνατό του χαρτί, να παίρνει ο παίκτης την θέση του κακού στην ιστορία. Το παιχνίδι σας αφήνει να έχετε στο χέρι σας κακούς όπως ο Δράκουλας, ο Ακέφαλος Καβαλάρης και η Bloody Mary τους οποίους θα αναβαθμίζεται όπως παίζετε. Αν και στο trailer δεν βλέπουμε στοιχεία gameplay από τα screenshots στο Steam μπορούμε να δούμε μια εμπειρία που βασίζεται στην τακτική.

Το Rogue Lords θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review για το Styx και συζητήστε για το Rogue Lords στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification