• Ειδήσεις
  • Action
  • Resident Evil 3: Οι παραγγελίες retail σε καταστήματα ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω του κορωνοϊού

Resident Evil 3: Οι παραγγελίες retail σε καταστήματα ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω του κορωνοϊού

Hot
Resident Evil 3: Οι παραγγελίες retail σε καταστήματα ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω του κορωνοϊού

Resident Evil 3: Οι παραγγελίες retail σε καταστήματα ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω του κορωνοϊού

Οι ψηφιακές εκδόσεις δεν επηρεάζονται.

Αν ενδιαφέρεστε για φυσική έκδοση του Resident Evil 3 ως κάτοικος Ευρώπης, ενδέχεται να μην το βρείτε διαθέσιμο retail σε καταστήματα.

Η Capcom προειδοποίησε ότι μερικές παραγγελίες του Resident Evil 3 στην φυσική του έκδοση θα καθυστερήσουν στην Ευρώπη ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει ανακοινωθεί προηγουμένως, η οποία είναι 3 Απριλίου, δεν έχει αλλάξει όμως οι φυσικές εκδόσεις ενδέχεται να μην είναι έτοιμες στην ώρα τους. Η Capcom αναφέρει: “Τηρούμε προσεκτικά τα μέτρα που έχουν παρθεί από τους αρμόδιους φορείς για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των καταναλωτών μας, των εργαζομένων μας αλλά και των συνεργατών μας. Έτσι είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες μας σε κάθε αγορά για να γίνουν διαθέσιμες και οι φυσικές εκδόσεις άμεσα, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο ή κατάστημα διανομής για να πληροφορηθείτε για την κατάσταση των παραγγελιών του Resident Evil 3. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας κρατήσουμε ενημερωμένους για τυχών μεγάλες εξελίξεις”

Η ανακοινώση μοιάζει αρκετά με αυτή της Square Enix η οποία θα έχει κάποια καθυστέρηση με τις φυσικές εκδόσεις του Final Fantasy 7 Remake. Πάρα ταύτα, οι ψηφιακές εκδόσεις των προαναφερθέντων φαίνεται να μην επηρεάζονται από τα γεγονότα, κάτι που σημαίνει ότι όποιος θέλει μπορεί να παίξει και τα δύο games στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

 

Διαβάστε για το Capcom Mega Bundle στο Huble Store και συζητήστε για την εταιρεία για το σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification