Ειδήσεις Action Saints Row: The Third Remastered

Saints Row: The Third Remastered

Saturday, 23 May 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e4/6a/0b/saints-row-the-third-remastered-45-1586008067.jpg
 

Saints Row: The Third Remastered

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/4/20] Το Entertainment Software Rating Board (ESRB) έχει μία καταχώρηση για το Saints Row: The Third Remasted που είναι υπό τη χορηγία του publisher Koch Media και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

To Saints Row: The Third της εταιρείας ανάπτυξης Volition είχε κυκλοφορήσει το 2011 για PC, PS3 και Xbox 360 από την THQ που δεν υπάρχει σήμερα. Το εκκεντρικό Action Adventure με το στιλ του Grand Theft Auto ήταν διάσημο για το sex toy ρόπαλο, το οποίο ήταν ένα όπλο μέσα στο game αλλά και ένα πραγματικό εργαλείο.

Η κυκλοφορία του Saints Row: The Third Remastered είναι απόλυτα λογική, καθώς αποκαλύφθηκε και ο επόμενος μεγάλος τίτλος Saints Row. Η Koch Media αναμένεται να μιλήσει σχετικά με αυτό κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

[UPDATE: 6/4/20 - Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Deep Silver ανακοίνωσε ότι η remastered έκδοση του Saints Row: The Third θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Το Saints Row: The Third Remastered θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 22 Μάϊου. Το περίεργο αυτό παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το 2011 και είχε ένα Grand Theft Auto-στυλ αναμιγμένο με αρκετό χιούμορ, περίεργα όπλα και εκκεντρικούς χαρακτήρες. Παρόλο που η Volition, που ανήκει στην Deep Silver, αναπτύσσει ένα καινούργιο Saints Row τίτλο, το remaster αυτό το αναπτύσσει η Sperasoft.

Σύμφωνα με δήλωση της Deep Silver, το remaster θα περιλαμβάνει “retextured περιβάλλοντα, μοντέλα χαρακτήρων και οπτικά εφέ, καλύτερα γραφικά και ένα καινούργιο engine για καλύτερο φωτισμό.” Θα περιλαμβάνει ακόμα remastered εκδόσεις των τριών expansion του, καθώς και όλα τα DLC. Όλο το πακέτο θα κοστίζει 39.99€.

[UPDATE 2: 23/5/20 - Launch trailer] Η Deep Silver παρουσίασε το launch trailer του Saints Row: The Third Remastered.

Το Saints Row: The Third Remastered κυκλοφόρησε χθες για PC, PS4 και Xbox One.

 

Διαβάστε για το νέο Saints Row και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification