Ειδήσεις Action The Last of Us: Part II: Η Naughty Dog δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο demo

The Last of Us: Part II: Η Naughty Dog δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο demo

Sunday, 05 Apr 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/03/74/b5/3649889-the20last20of20us20screen20-207-29-1586089470.jpg
 

The Last of Us: Part II: Η Naughty Dog δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο demo

Παράλληλα εξήγησε τους λόγους της καθυστέρησης.

Το The Last of Us: Part II δεν θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και είναι ένα από τα games τα οποία θα λάβουν καθυστέρηση, κυρίως λόγω του κορωνοϊού. Η Naughty Dog εξήγησε την καθυστέρηση αυτή και δήλωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο demo του επερχόμενου Action-Adventure.

Σε συνέντευξή του στο PlayStation Blog, ο director του παιχνιδιού Neil Druckmann, δήλωσε ότι: "Οι developers απογοητεύτηκαν το ίδιο με τους fans που δεν μπορούν να παίξουν το παιχνίδι στην ώρα του. Λόγω του κορωνοϊού οι developers άρχισαν να εργάζονται από το σπίτι, κάτι που ισχύει πλέον για όλη την Naughty Dog. Επειδή στον κόσμο γίνονται πολλά αυτή τη στιγμή και κάποιοι συνεργάτες περνούν χρόνο με τις οικογένειές τους, υπάρχει μια καθυστέρηση. Οι developers εργάζονται διαρκώς για να διορθώσουν bugs και να τελειοποιήσουν κάποια κομμάτια ώστε τοο παιχνίδι να έχει την ανάλογη ποιότητα. Θα μπορούσαμε επίσης να το κυκλοφορήσουμε μόνο ψηφιακά στις 29 Μαϊού, αλλά κάποιοι μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να το κατεβάσουν".

 

Παράλληλα, ο Druckmann τόνισε ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια τελική απόφαση για την ημερομηνία κυκλοφορίας και ότι το τι θα γίνει στο εξής "εξαρτάται από την πορεία του κορωνοϊού COVID-19. Μιλάμε με διάφορα retail καταστήματα για το αν μπορούμε να τα διοχετεύσουμε με retail αντίτυπα".

Δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο demo
Ο Neil Druckmann διευκρίνισε επίσης ότι δεν θα υπάρξει η κυκλοφορία κάποιου demo. Στο ερώτημα του γιατί δεν κυκλοφορεί κάτι για το κοινό, αφού οι δημοσιογράφοι στα gaming events παίζουμε το παιχνίδι σε demo, απάντησε ότι: "Είναι διαφορετικό το να δείχνεις ένα demo σε press event, όπου οι άνθρωποι της Naughty Dog βρίσκονται στην παρουσίαση και επικυρώνουν ότι όλα παρουσιάζονται σωστά χωρίς θέματα και είναι τελείως άλλο κομμάτι το να δίνεις ένα demo στον κόσμο, γιατί θα πρέπει να φτιάξεις τα πάντα από το μηδέν για να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο. Με τόση δουλειά που έχουμε δεν θέλουμε να βάλουμε την ομάδα μας να φτιάξει κάτι τέτοιο. Θα εστιάσουμε στο να ολοκληρώσουμε την τελική έκδοση του παιχνιδιού. Ακόμα κι αν δίναμε στον κόσμο το τελευταίο press demo, θα ήταν ήδη παλιό και δεν θα αποτελούσε δείγμα της τελικής έκδοσης".

Βέβαια από την άλλη, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ένα demo μπορεί να λανσαριστεί και μετά την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης, όποτε οι developers έχουν τον χρόνο. 

Το The Last of Us: Part II θα κυκλοφορήσει εντός του 2020 για το PS4, σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Διαβάστε περισσότερα για το The Last of Us: Part II και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification