Mafia Definitive Editions

Hot
Mafia Definitive Editions

Mafia Definitive Editions

Ένας κρυφός χάρτης του Βερολίνου ανακαλύφθηκε στα αρχεία του Mafia 3. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/5/20] Μετά την επίσημη ανακοίνωση της 2Κ για το Μafia Trilogy, μάθαμε ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 19 Μάιου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Mafia Trilogy, εντοπίστηκε στο Microsoft Store η καταχώρηση του Mafia: Definitive Edition (έχει κατέβει πλέον) και λογικά πρόκειται για remastered εκδόσεις του Mafia. Παρακάτω θα βρείτε τις εικόνες που συμπεριλήφθηκαν στην εν λόγω ανάρτηση. Τα γραφικά φαίνονται βελτιωμένα σε σχέση με την έκδοση του 2002.

mafia 5gvUMSWPB4prnxgvR 1240 80

mafia DZiTaQroPqQp9x6gWBeF8S 1240 80

mafia em5eARYSXxZ8pJ8em3S 1240 80

mafia hZcFJeUB6a5oiR 1240 80

mafia Te52UZBFcNMdXQjnR 1240 80

Δεν γνωρίζουμε αρκετά όσον αφορά τις αλλαγές στο gameplay, όμως έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορία του Mafia: Definitive Edition και θα γίνει στις 28 Αυγούστου 2020 σύμφωνα με την σελίδα του Microsoft Store. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτώνται στο επίσημο site των Mafia games, ενώ έπονται και τα Mafia 2 κai Mafia 3: Definitive Edition.

[UPDATE: 19/5/20 - Mafia 2 και Mafia 3 Definitive Editions] Τα Mafia 2: Definitive Edition και Mafia 3: Definitive Edition κυκλοφόρησαν...από σήμερα και είναι ουσιαστικά remastered εκδόσεις των αρχικών, σε αντίθεση με το Mafia: Definitive Edition που είναι remake.

Όσοι είχατε τα αρχικά games θα μπορέσετε να τα κατεβάσετε δωρεάν, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να τα πληρώσετε. Τα Mafia 2 και 3 Definitive Editions είναι διαθέσιμα στο Steam. Το Mafia 2: Definitive Edition αποτελεί 4K έκδοση του αρχικού και περιλαμβάνει όλα τα DLC, ενώ το Mafia 3 βγήκε το 2016, επομένως δεν χρειάστηκε τόσο πολύ δουλειά όσο τα άλλα.

Κατεβάστε το Mafia II: Definitive Edition.

Κατεβάστε το Mafia III: Definitive Edition.

Δείτε ακόμη ένα gameplay video του Mafia II: Definitive Edition.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Mafia Trilogy, περιλαμβάνει ουσιαστικά τις δύο αυτές Definitive Editions, με την διαφορά ότι το πρώτο Mafia θα είναι το remake και θα το δείτε τον Αύγουστο.

[UPDATE: 26/5/20 - Αποκαλύφθηκε ένας χάρτης του Βερολίνου στα αρχεία του Mafia III]  Στην πρόσφατη κυκλοφορία του Mafia III: Definitive Edition, φαίνεται ότι υπάρχει μια σειρά από νέα assets.

Ο YouTuber, Sliderv2, έχει αναρτήσει ένα βίντεο, εξερευνώντας τον χάρτη του Mafia III, παρουσιάζοντας τον από ψηλά, αλλά και από χαμηλά, ενώ δεν υπάρχει εξήγηση για το πως πήρε πρόσβαση στον νέο αυτό χάρτη. Υπάρχουν κάποιες προηγούμενες αναφορές του YouTuber, στις οποίες κάνει λόγο για ακυρωμένο project της Hanger 13.

Σε μία αναφορά από το Kotaku το 2018 για την Hanger 13, η εταιρεία ανάπτυξης αποκαλύπτει τα σχέδια της για το νέο της project με τίτλο Rhapsody, το οποίο θα διαδραματιζόταν στην δεκαετία των 80s ενώ θα παίζατε ως ένας Ρώσος ο οποίος θέλει να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία των γωνιών του.

Το παραπάνω video δεν παρέχει πολλές πληροφορίες για το πως θα ήταν το gameplay του, όμως παρουσιάζεται το μεγαλύτερο μέρος του χάρτη. Μπορεί το Rhapsody να μην έφτασε σε στάδιο ολοκλήρωσης, όμως προφανέστατα ο σχεδιασμένος χάρτης δεν πετάχτηκε εφόσον εντοπίστηκε στο Mafia III: Definitive Edition. Το επόμενο project της Hanger 13 θα είναι ένα remake του Mafia: Definitive Edition, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου 2020, για PC, PS4 και Xbox One.

Αν έχετε αγοράσει τα Mafia III η Mafia II σε PC, PS4 και Xbox One, τότε τα Definitive Editions, είναι διαθέσιμα ως δωρεάν updates.

Διαβάστε περισσότερα για το Mafia Trilogy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification