Ειδήσεις Action Fortnite: Μία εικονική ταινία του σκηνοθέτη του The Dark Knight, θα προβληθεί in-game

Fortnite: Μία εικονική ταινία του σκηνοθέτη του The Dark Knight, θα προβληθεί in-game

Friday, 29 May 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ce/52/ca/fortnite20tenet-19-1590139653.jpg
 

Fortnite: Μία εικονική ταινία του σκηνοθέτη του The Dark Knight, θα προβληθεί in-game

Νέο τρέιλερ από την νέα ταινία του Christopher Nolan. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/5/20] Ο σκηνοθέτης Christopher Nolan, παρουσίασε το τρέιλερ της νέας ταινίας του, με τίτλο Tenet μέσα στο Fortnite, όμως η συνεργασία του με την Epic Games δεν τελειώνει εκεί.

Κατά την διάρκεια του event, ο Geoff Keighley αποκάλυψε ότι το Fortnite θα φιλοξενήσει μία από τις εικονικές ταινίες του σκηνοθέτη, μέσα στο Battle Royale.

O Nolan, έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν αρκετές ταινίες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν εικονικές, όπως τα The Dark Knight, Inception αλλά και τα Memento, The Prestige, Interstellar, Dunkirk και Insomnia. Η ταινία θα προβληθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Donald Mustard δήλωσε ότι η ιδέα της παρουσίασης του τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας του Nolan, in-game, ήταν προϊόν συζήτησης που είχαν οι δύο μεταξύ τους αναφέροντας: "Μιλούσαμε για την αγάπη μας στην προβολή των τρέιλερς όταν πηγαίνουμε σε ένα Cinema και για το πόσο θλιμμένοι είμαστε που δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό προς το παρόν, όμως τελικά ενδέχεται αυτό να βγει κάτι καλό. Μερικά λεπτά μετά την πρεμιέρα του τρέιλερ της επερχόμενης ταινία με τίτλο Tenet στο Fortnite, η Warnerbros ανέβασε το τρέιλερ σε YouTube και σε άλλες πλατφόρμες.

 

[UPDATE: 27/5/20 –Christopher Nolan: "Ήταν πιο αποτελεσματικό να αγοράσουμε και να καταστρέψουμε ένα αληθινό Boeing 747 από το να γίνει η χρήση κάποιου CGI"] Ο Christopher Nolan, director του The Dark Night, σε συνέντευξη του στο Total Film Magazine ερωτήθηκε για πως γυρίστηκε η σκηνή με την συντριβή του αεροπλάνου στο νέο τρέιλερ της ταινίας Tenet. Δείτε το νέο τρέιλερ.

O Christopher Nolan δήλωσε: "Στην αρχή σχεδιάζαμε να το κάνουμε με την χρήση μινιατούρων σε συνδυασμό με διάφορα visual effects. Όταν υπολογίσαμε το κόστος που θα χρειαζόταν για το γύρισμα μιας τέτοιας σκηνής αποφασίσαμε ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικό να αγοράζαμε και να καταστρέφαμε ένα αληθινό Boeing 747. Ο Scott Fisher, supervisor των special effects της ταινίας και ο Nathan Crowley, designer της παραγωγής, κατάφεραν να βρουν πως θα γυρίσουν μια τέτοιου είδους δύσκολη σκηνή. Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία αυτό που ζήσαμε".

[UPDATE 2: 29/5/20 –Νέο τρέιλερ από την ταινία υποδεικνύει ότι δεν θα υπάρχει ταξίδι στο χρόνο αλλά αντιστροφή] Ένα νέο τρέιλερ δημοσιεύθηκε για την νέα ταινία του Christopher Nolan όπου μας δείχνει ένα στοιχείο γενικά για το παιχνίδι που θα υπάρχει με το χρόνο στην ταινία.

Η Poesy, χαρακτήρας στην ταινία Tenet, λέει στο τρέιλερ "Δεν πυροβολείς την σφαίρα αλλά την πιάνεις. Είναι ανεστραμμένη κάποιος την κατασκεύασε έτσι στο μέλλον". Δείτε το νέο τρέιλερ.

Η περιγραφή στο τρέιλερ μας αναφέρει ότι δεν θα υπάρχει ταξίδι στο χρόνο με την φράση: "Not time travel. Inversion".

Το Tenet θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Ιουλίου 2020, όπως αναγράφει και στην περιγραφή του YouTube.

Διαβάστε περισσότερα για το Fortnite: Party Royale και συζητήστε για το διάσημο Battle Royale παρακάτω forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification