Ubisoft: "Θέλουμε o/η Eivor στο Assassin's Creed Valhalla να έχει συνοχή"

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Ubisoft: "Θέλουμε o/η Eivor στο Assassin's Creed Valhalla να έχει συνοχή"

Ubisoft: "Θέλουμε o/η Eivor στο Assassin's Creed Valhalla να έχει συνοχή"

O narrative director της Ubisoft θέλει να είναι ολοκληρωμένος σαν χαρακτήρας.

Ο narrative director της Ubisoft, Darby McDevvit, σε ένα νέο βίντεο που αφορά το Assassin's Creed Valhalla ανέφερε ότι και οι δύο ήρωες  που θα μπορείτε να επιλέξετε στο παιχνίδι είτε είναι ο αντρικός χαρακτήρας είτε ο γυναικείος θα έχουν μια ολοκληρωμένη ιστορία.

Ο McDevvit συγκεκριμένα δήλωσε: "Θέλουμε ο χαρακτήρας  Eivor να έχει συνοχή τόσο στην προσωπικότητα του όσο και στο μέρος όπου βρίσκεται. Έτσι όταν οι παίκτες  φτάσουν στο τερματισμό ανεξαρτήτως του μονοπάτι που ακολούθησαν θα νιώθουν ότι ο Eivor ήταν ο Eivor. Είτε διαλέξετε τον αντρικό είτε τον γυναικείο χαρακτήρα Eivor θα έχει την δικιά του  προσωπικότητα σαν χαρακτήρας. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα μιλήσει από μόνο του. Υπάρχει αρκετό μυστήριο και ίντριγκα για τον χαρακτήρα Eivor και περιμένουμε με ανυπομονησία ώστε οι παίκτες να βουτήξουν σε αυτή την περιπέτεια".

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε η Ubisoft στο Tweet.

 

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 17 Νοεμβρίου 2020.

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Assassin’s Creed Valhalla και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification