Ειδήσεις Action Naughty Dog: "Στο The Last of Us Part 2 δεν θα υπάρχουν ήρωες ή κακοί"

Naughty Dog: "Στο The Last of Us Part 2 δεν θα υπάρχουν ήρωες ή κακοί"

Tuesday, 02 Jun 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b9/4b/8a/thelastofuspart2-co-writer-kentriki-24-1591101115.jpg
 

Naughty Dog: "Στο The Last of Us Part 2 δεν θα υπάρχουν ήρωες ή κακοί"

Σύμφωνα με δήλωση του συγγραφέα Halley Gross.

Ο Halley Gross, co-writer του The Last of Us Part 2 σε μια συνέντευξη του ανέφερε ότι στο The Last of Us Part 2 οι παίκτες θα πρέπει να λάβουν δύσκολες αποφάσεις κατά την διάρκεια του story.

Πιο συγκεκριμένα ο Halley Gross δήλωσε: "Το παιχνίδι βασίζεται εξολοκλήρου στις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν από τους παίκτες κατά την διάρκεια του story. Για παράδειγμα στο gameplay, θέλουμε να αισθανθείτε ακόμα και τις πιο μικρές αλλά και δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρουν οι χαρακτήρες σας. Θα επιλέξετε να παρηγορήσετε μια γυναίκα με τον σκύλο της ή θα κρυφτείτε και θα πάρετε αυτό το ρίσκο; Θέλουμε να νιώσετε την ενοχή σε κάθε απόφαση που λαμβάνετε. Έχουμε επηρεαστεί αρκετά από το West Bank. Η Naughty Dog είναι πολλή σχολαστική με την έρευνα της και προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι όσο πιο αυθεντικό γίνεται σε αυτό τον υπερβολικό κόσμο που ζούμε. Θέλαμε σε κάθε στοιχείο του παιχνιδιού να φέρουμε την αντίθεση μεταξύ βίας και εμπάθειας. Έτσι στο The Last of Us Part 2 δεν θα υπάρχουν ούτε ήρωες ούτε κακοί. Ακόμη και αν δεν συμφωνείτε με τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει η Ellie θα καταλάβετε πως νιώθει και γιατί πράττει με αυτόν τον τρόπο. Στο The Last of Us Part 2 θέλουμε να δείξουμε τους χαρακτήρες που κάνουν λάθη, έχουν δύσκολες επιλογές και αποφάσεις να αντιμετωπίσουν αλλά προφανώς εξελίσσονται και μαθαίνουν μέσα από αυτές τις επιλογές".

Διαβάστε περισσότερα για το The Last of Us Part II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε την δήλωση της Sony: "Τα games που θα κυκλοφορήσουν μόνο για το PS5 δεν θα υποστηρίζονται στο PS4"

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification