Ειδήσεις Action Φήμες για The Last of Us: Part 3

Φήμες για The Last of Us: Part 3

Friday, 27 Nov 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7c/c1/65/the-last-of-us-part-3b-88-1593375829.jpg
 

Φήμες για The Last of Us: Part 3

Gustavo Santaolalla: "Το Part 2 ήταν μόνο η αρχή". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/6/20 - Η Naughty Dog σκέφτεται το ενδεχόμενο υλοποίησης] Σε συνεντευξη που παραχώρησαν ο Neil Druckmann, αντιπρόεδρος της Naughty Dog και η Halley Gross, επίσης συγγραφέας του The Last of Us: Part II, δήλωσαν ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε και The Last of Us: Part III.

Ο Druckmann είπε ότι το Part 3 θα είχε ιστορία, η οποία θα πρέπει να έχει και κάποιο συναισθηματικό βάθος, όπως άλλωστε και τα άλλα games της σειράς. Πρόσθεσε ότι το να βρεθεί η ιστορία για το Part II ήταν το δυσκολότερο μέρος και ότι από εδώ και πέρα το να συνεχιστεί η ιστορία θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. "Υπάρχουν ήδη τόσα πολλά πράγματα  που έχουμε δει για το ιστορικό της πανδημίας και πως ξέσπασε, οπότε θα πρέπει να βρούμε πως θα δημιουργήσουμε μια νέα εμπειρία που θα ταιριάζει με το συναισθηματικό αντίκτυπο των πρώτων the Last of Us και δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσε να είναι" δήλωσε ο Druckmann χαρακτηριστικά.

Ο Druckmann πρόσθεσε πως: "Ότι κι αν συζητήσουμε για την πιθανότητα ενός τρίτου μέρους δεν έχει σημασία. Ότι χρειάζεστε για να καταλάβετε για την ιστορία βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι και το πως το ερμηνεύει ο κάθε παίκτης είναι σωστό. Μπορούμε να κάνουμε ένα άλλο παιχνίδι και μετά να διαφωνήσουμε για αυτό. Αλλά προσωπικά για μένα η Ellie βάζει ξεπερνάει τους εγωισμούς και τις εμμονές της. Γιατί η εκδίκηση για την Ellie είναι σαν ναρκωτικό".

[UPDATE: 27/11/20 - Gustavo Santaolalla: "Το Part 2 ήταν μόνο η αρχή"] Ο συνθέτης της μουσικής του The Last of us: Part 2 δήλωσε στο Twitter  ότι "Το συγκεκριμένο video game ήταν μόνο η αρχή". Η δήλωση έγινε με αφορμή την έναρξη ψηφοφορίας για το καλύτερο soundtrack στα The Game Awards, τα οποία θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο.

 

Το The Last of Us: Part II κέρδισε ήδη βραβείο για το καλύτερο Audio στα Golden Joystick Awards 2020. Λογικά ο συνθέτης μας προϊδεάζει και για Part III.

Διαβάστε το review για το The Last of Us: Part 2 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/11/2020 07:52
Εννοείται πως θα δούμε και τρίτο μέρος και ίσως και ένα τέταρτο μέρος γιατί είναι φυσιολογικό ότι η ιστορία του παιχνιδιού τουλάχιστον με τους συγκεκριμένους χαρακτήρες σε κάποια φάση θα τελειώσει.Θα ήθελα να δω εαν το τελειώσουν στο τρίτο μέρος διαφορετικά endings .
#2 ashbringer (Level 25) 28/11/2020 08:00
Επίσης θα ήθελα να δω επιλογή για το αν ο χαρακτήρας μας θα είναι straight,gay κλπ όπως σε τίτλους σαν το Mass Effect.
#3 +1 Κουβανός (Level 4) 28/11/2020 11:09
Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη.
Notification