Ειδήσεις Action To The Last of Us: Part 2 θα μπορούσε να είναι open world

To The Last of Us: Part 2 θα μπορούσε να είναι open world

Tuesday, 07 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/34/99/fb/the-last-of-us-2-1a-38-1594145327.jpg
 

To The Last of Us: Part 2 θα μπορούσε να είναι open world

Ο Neil Druckmann δήλωσε ότι τελικά δεν θα έβγαζε νόημα μια τέτοια απόφαση.

Το sequel της Naughty Dog είναι ένα αρκετό φιλόδοξο παιχνίδι στο οποίο συναντάμε τους μεγαλύτερους ανοικτούς χώρους-περιοχές που έχει δημιουργήσει ποτέ η εταιρεία.

Στο The Last of Us: Part 2 μπορείτε να εξερευνήσετε μεγάλες περιοχές του Seattle, στοιχείο το οποίο σας δίνει την εντύπωση ενός open world παιχνιδιού. Ο Druckmann δήλωσε: ‘''Αρχικά το παιχνίδι προοριζόταν να είναι open world με πολλά διαφορετικά hubs. Στο πρώτο από τα hub θα χειριζόσασταν την Abby ενώ στη συνέχεια θα μεταφερόσασταν στο Jackson''.

O Druckmann ανέφερε ότι το The Last Of Us: Part 2 έγινε τελικά ''ευρύ-γραμμικό'' ( wide linear δήλωσε χαρακτηριστικά), με συγκεκριμένες περιοχές να είναι αρκετά μεγάλες με την συνολική δομή του όμως να προχωρά το story. Ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζονται περιοχές όπως το Jackson και το Seattle, δίνουν στους gamers μια ιδέα για το πως θα ήταν το παιχνίδι της Naughty Dog, αν είχε αυτά sandbox hubs που ανέφερε ο Druckmann.

Διαβάστε το review του The Last of Us: Part II και συζητήστε γι’ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification