Ειδήσεις Action Hyper Scape open beta

Hyper Scape open beta

Sunday, 12 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3b/8f/bd/hyper-scape-release-82-1594586858.jpg
 

Hyper Scape open beta

Ξεκίνησε και επίσημα.

Η Ubisoft μπαίνει ακόμη πιο δυνατά στα Battle Royale games, καθώς ανακοίνωσε ότι η open beta του Hyper Scape είναι διαθέσιμη από σήμερα στα PC.

Το ομώνυμο Battle Royale βρισκόταν εδώ και μερικές εβδομάδες σε closed beta. Το σκηνικό του είναι sci-fi

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε το Hyper Scape.

Μαζί με την open beta, η Γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε και το όπλο Harpy, ένα SMG, το οποίο είναι ιδανικό για μάχες μεσαίας απόστασης. Προστέθηκε επίσης ένα νέο hack, το Shockwave, το οποίο κάνει Area of effect damage και χτυπάει τους εχθρούς μακριά με knockback.

Η open beta του Hyper Scape περιέχει τέσσερα modes. Τις squad και solo εκδόσεις του Crown Rush Battle Royale mode, αλλά και δύο limited-time modes, τα Hack Runner Squad και Turbo Mode squad. Υπάρχει επίσης in-game shop που πουλάει cosmetics τα οποία αγοράζετε με τα Bitcrowns που αποκτάτε.

Το Hyper Scape θα κυκλοφορήσει στα PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε τα gameplay videos του Hyperscape και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification