Ειδήσεις Action Στο Assassin's Creed Valhalla θα προσλαμβάνετε γάτες

Στο Assassin's Creed Valhalla θα προσλαμβάνετε γάτες

Monday, 03 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/00/1e/f2/assassins-creed-valhalla-cats-31-1594588555.jpg
 

Στο Assassin's Creed Valhalla θα προσλαμβάνετε γάτες

Θα μπορείτε να τις κρατήσετε και να τις χαϊδέψετε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/7/20] Μετά την παρουσίαση του Ubisoft Forward event, η Ubisoft παρουσίασε ακόμη περισσότερο gameplay από το Assassin's Creed Valhalla, στο οποίο και ανακοίνωσε ότι θα μπορείτε να κάνετε recruit...γάτες.

Ο κεντρικός χαρακτήρας του σεναρίου (ο/η Eivor), θα μπορεί να κάνει recruit μια γάτα, η οποία θα τον ακολουθάει στην περιπέτειά του. Την γάτα θα μπορείτε να την πάρετε από quest στο οποίο βοηθάτε ένα παιδί (Νορμανδό) σε μια πόλη. Το όνομα της γάτας είναι Nali. Ο developer ονομάζει την γάτα..."cat raider".

Η γάτα θα κουλουριάζεται στο πλοίο σας και βέβαια θα τρώει τους αρουραίους, κάτι πολύ χρήσιμο για να έχετε το πλοίο σας υγιές και ασφαλές. Φυσικά θα σας κρατάει συντροφιά.

[UPDATE: 3/8/20 - Θα μπορείτε να κρατήσετε την γάτα] Στο Assassin's Creed Valhalla, πέρα από το να κάνετε recruit γάτες, θα μπορείτε και να τις κρατήσετε. Σε αντίθεση με άλλα ζώα τα οποία χρησιμοποιείτε στη σειρά π.χ. για να τα καβαλήσετε και να πάτε από το σημείο Α στο σημείο Β, οι γάτες θα σας κάνουν μόνιμη παρέα.

Εκτός από το να υιοθετήσετε μια γάτα, θα μπορείτε να την κρατήσετε, να την χαϊδέψετε και να παίξετε μαζί της. Δείτε το σχετικό βίντεο που έχει αναρτήσει η Ubisoft.

 

 

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Stadia, αλλά και για PS5 και Xbox Series X στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Δείτε το νέο gameplay video του Assassin's Creed Valhalla, τα Action RPG στοιχεία  του Valhalla, το gameplay και τις ναυμαχίες.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Assassin's Creed Valhalla και για την Collector's Edition του παιχνιδιού και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 tsitsosthecat (Level 1) 04/08/2020 11:27
Επιτέλους, εμείς οι γάτες Τώρα δικαιωνόμαστε! Παιδιά, αναρωτιέμαι αν μπορώ να πάρω ένα κομμάτι από το αρθράκι και να το προσθέσω στο γατομπλογκ μου https://www.tsitsosthecat.gr κάνοντας φυσικά αναφορά στην πηγή!
Notification