Ειδήσεις Action Στο Assassin's Creed Valhalla θα κάνετε σχέσεις ή one-night stands

Στο Assassin's Creed Valhalla θα κάνετε σχέσεις ή one-night stands

Monday, 13 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c9/40/f6/ac-val-16-1594637903.jpg
 

Στο Assassin's Creed Valhalla θα κάνετε σχέσεις ή one-night stands

Επίσης, δεν θα έχει τα κλασικά side quests.

Στο Assassin’s Creed Valhalla θα μπορείτε να κάνετε πολλές σχέσεις, όμως αυτή την φορά έχουν επεκταθεί ώστε να μπορείτε να είστε με κάποιον για πολύ καιρό.

Ο Darby McDevitt, narrative director του παιχνιδιού, εξήγησε ότι αυτή την φορά θα μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμη σχέση με κάποιον και παράλληλα να έχετε κάποιες μικρότερες αν το επιθυμείτε. Όπως δήλωσε και ο ίδιος: “Υπάρχουν μερικές ευκαιρίες για one-night-stands και έχουν την πλάκα τους, όμως αν θέλετε κάτι πιο μακροπρόθεσμο, μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Λίγο από όλα. Μπορείτε να είστε μονόγαμος, ελεύθερος, να είστε σε σχέση με κάποιον ή να έχετε πολλές εφήμερες περιπέτειες.”

Το romance υπήρχε και στο Assassin’s Creed Odyssey, όμως είχαν χαρακτηριστεί ως βεβιασμένο και κωμικό. Μπορούσατε με μερικές επιλογές να πάτε μια βόλτα στο κρεβάτι και μετά να μην ξαναμιλήσετε ποτέ. Στο Assassin’s Creed Valhalla παίζετε ως ο/η Eivor, είστε ελεύθερος και μπορείτε να κάνετε τόσο ομοφυλόφιλες όσο και ετερόφυλες σχέσεις.

Το Assassin’s Creed Valhalla δεν θα έχει τον ίδιο τύπο quests με τα Origins και Odyssey.

Η ιστορία που αφηγείται το Assassin’s Creed Valhalla αφορά τις επιδρομές των Vikings στο νησί της Αγγλίας, στην αναζήτησή τους για πιο εύφορη γη. Αυτός είναι και ο λόγος που τα κλασικά quests δεν θα δούλευαν με τον/την Eivor. Ο narrative director Darby McDevitt εξήγησε ότι η κύρια ιστορία θα είναι πολύ μεγάλη και πιο “σκηνοθετημένη”, όμως οι παίκτες θα πρέπει να ανακαλύψουν όλα τα άλλα μόνοι τους.

Ο McDevitt πρόσθεσε ότι δεν θα έβγαζε νόημα ο επιδρομέας να παίρνει side quests από τους ντόπιους. Ο/Η Eivor, όπως επεσήμανε ο McDevitt, πρέπει να κάνει πολλά ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ντόπιων και να αλλάξει τον τρόπο που αυτοί βλέπουν τους Vikings. Όσον αφορά το δευτερεύον περιεχόμενο (side quests κλπ), ο McDevitt δεν απάντησε ξεκάθαρα, όμως είπε ότι θα πρέπει να ψάξετε για αυτά σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού.

Το Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Stadia στις 17 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Assassin's Creed Valhalla και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification