Ειδήσεις Action Στο Assassin's Creed Valhalla η ενέργειά σας θα αναπληρώνεται με το ψάρεμα

Στο Assassin's Creed Valhalla η ενέργειά σας θα αναπληρώνεται με το ψάρεμα

Monday, 13 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/20/48/a0/ac-val-fish-20-1594641996.jpg
 

Στο Assassin's Creed Valhalla η ενέργειά σας θα αναπληρώνεται με το ψάρεμα

Και όχι αυτόματα όπως σε προηγούμενους τίτλους.

Στα πλαίσια του Ubisoft Forward, η Ubisoft παρουσίασε το πρώτο εκτενές gameplay video για το Assassin's Creed Valhalla. Σε αυτό μπορούμε να δούμε τον χαρακτήρα μας να δίνει μάχες μέσα σε πόλεις που φλέγονται, ενώ πήραμε και μια μικρη γεύση από το χτίσιμο πόλης, χωρίς να δούμε user interface. Οι εχθροί που θα αντιμετωπίσετε θα έχουν μια στοιχειώδη ποικιλία, ανάλογα με τα όπλα αλλά και...τον όγκο τους, καθώς κάποιοι θα είναι πιο σκληροί στο να πέσουν. Επίσης βλέπουμε ότι οι ισχυροί εχθροί θα χρησιμοποιούν δυνατά σπαθιά, δόρια αλλά και συχνά ασπίδα.

Το gameplay θα μοιάζει με αυτό το Assassin's Creed Odyssey, καθώς θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο θέλετε, ανάλογα με το fighting style σας. Υπάρχουν κάθε είδους συνδυασμοί όπλων, από one-handed, μέχρι two-handed ή ακόμα και...δύο ασπίδες μαζί. Ασφαλώς θα υπάρχει και stealth, όπως blend μέσα σε κόσμο. Θα χρησιμοποιείτε επίσης τόξο και θα μπορείτε να κυνηγήσετε άγρια ζώα με αυτό. Είδαμε μάλιστα ορισμένα αιλουροειδή με τεράστιο όγκο.

Στις συνεντεύξεις των developers που ακολούθησαν μετά την επίσημη παρουσίαση, είδαμε επίσης ναυμαχίες, μια γεύση από τα quests και μάχες με πολιορκιτικούς κροιούς.

Επίσης, ως μέρος της Ubisoft Forward οι developers ξεκίνησαν να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Assassin’s Creed Valhalla.

Λεπτομέρειες που αφορούν το combat, το γεγονός ότι μπορείτε να προσλάβετε γάτες, καθώς και τις ρομαντικές επιλογές που θα έχετε. Επίσης, οι developers αναφέρθηκαν στον μηχανισμό ψαρέματος του Assassin’s Creed Valhalla. Στο Assassin’s Creed Valhalla, η ζωή σας δεν θα ξαναγεμίζει αυτόματα όπως σε προηγούμενα games, αντιθέτως θα πρέπει να βρίσκετε τρόπους να την γεμίζετε. Ένας τρόπος είναι να πιάνετε ψάρια και να τα τρώτε.

Δεδομένου του ότι το Assassin’s Creed Valhalla λαμβάνει χώρα στο 873 μ.χ, το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει κανονικά καλάμια ψαρέματος, επομένως θα πρέπει απλά να πετάξετε μια πετονιά και να ψαρέψετε έτσι. Μόλις τσιμπήσει, θα πρέπει να πατήσετε πολλές φορές το A και να κατευθύνεται με τον μοχλό σας την κατεύθυνση της πετονιάς ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγάλη τάση και να σπάσει η πετονιά.

Στο demo, βλέπουμε τον/την Eivor να ψαρεύει και να πιάνει ένα bullhead catfish, το οποίο συνοδεύεται από ένα on-screen μήνυμα που αναφέρει ότι είναι “κανονικού” μεγέθους, κάτι που υποδεικνύει ότι θα υπάρχουν διάφορες ποικιλίες και μεγέθη ψαριών που θα μπορείτε να πιάσετε. Επίσης, αν το ψάρεμα δεν είναι του γούστου σας, θα μπορείτε να μαζεύετε μανιτάρια ή άλλα τρόφιμα από την φύση.

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Stadia, αλλά και για PS5 και Xbox Series X στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Διαβάστε περισσότερα για τις ρομαντικές σχέσεις στο Assassin's Creed Valhalla και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification