• Ειδήσεις
  • Action
  • Το Assassin’s Creed Odyssey θα αποκτήσει armor set εμπνευσμένο από τo Valhalla

Το Assassin’s Creed Odyssey θα αποκτήσει armor set εμπνευσμένο από τo Valhalla

Hot
Βάσια Κούκια
Το Assassin’s Creed Odyssey θα αποκτήσει armor set εμπνευσμένο από τo Valhalla

Το Assassin’s Creed Odyssey θα αποκτήσει armor set εμπνευσμένο από τo Valhalla

To πακέτο θα περιλαμβάνει και ένα διακοσμημένο τσεκούρι.

Η Ubisoft θα πραγματοποιήσει σήμερα ένα νέο update στο Assassin’s Creed Odyssey, το οποίο θα είναι γύρω στα 3 με 4GB και έχει ως στόχο να διορθώσει μία μικρή λίστα προβλημάτων.

Ταυτόχρονα με το update ανακοινώθηκε ένα νέο armor set με την ονομασία Northern Traveler’s Set. Αυτή η πανοπλία είναι αρκετά όμοια με το σκηνικό των Viking που έχουμε δει και στο Assassin’s Creed Valhalla και θα φέρει και ένα στολισμένο μεγάλο τσεκούρι, σαν αυτό που είδατε και στα gameplay videos του Valhalla. Αν και οι developers δεν το επιβεβαίωσαν ότι η επιρροή είναι από εκεί, η ομοιότητα μιλάει από μόνη της.

odyssey northern traveller set

Κατά πάσα πιθανότητα, το νέο item pack θα είναι διαθέσιμο στο κατάστημα μέσα στο παιχνίδι, το οποίο σημαίνει ότι θα σας κοστίσει κανονικά λεφτά για να το αποκτήσετε. Βέβαια, η Ubisoft μπορεί να αποφασίσει να το εντάξει ως reward σε κάποιο quest ή να γενικά να προσφέρει κάποια άλλη εναλλακτική για την απόκτησή του. Περισσότερες λεπτομέρειες για το set θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Όσον αφορά το σημερινό patch, διορθώνει κάποια προβλήματα όπως είναι το θέμα που είχε το Cyclops quest, το οποίο δεν ήταν εμφανίσιμο σε κάποιους παίκτες.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Assassin’s Creed Valhalla και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.