Ειδήσεις Action Rocket Arena: Η EA μείωσε την τιμή στα 5 ευρώ

Rocket Arena: Η EA μείωσε την τιμή στα 5 ευρώ

Monday, 31 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f7/9d/20/rocket-arena-shooter-100-1595676525.jpg
 

Rocket Arena: Η EA μείωσε την τιμή στα 5 ευρώ

Από 40 ευρώ που είχε αρχικά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/7/20 - Μείωση τιμής από τα 40 ευρώ στα 10 ευρώ] Μόλις 10 ημέρες μετά από το λανσάρισμα του Rocket Arena, η Electronic Arts μείωσε την τιμή του από τα 40 ευρώ στα 10 ευρώ.

Το δημοφιλές Arena Shooter έχει να ανταγωνιστεί τα ήδη καταξιωμένα Shooters, ορισμένα εκ των οποίων είναι και free-to-play. Πάντως η έκπτωση αυτή στο 75% είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει να γίνεται σε video game μέσα στις πρώτες 10 ημέρες. Εξαιρούνται όσα έγιναν free-to-play.

Το 3v3 online Hero Shooter σας δίνει ένα rocket launcher και σας ζητάει να πετάξετε τους αντιπάλους σας εκτός χάρτη. Κάτι σαν το Super Smash Bros. Δυστυχώς έχει ελάχιστα modes και καταντάει ολίγον τι βαρετό.

[UPDATE: 4/8/20 - Μείωση τιμής στα 5 ευρώ ή δωρεάν στο EA Access] Η Electronic Arts μείωσε κι άλλο την τιμή του Rocket Arena, αφού πλέον το δίνει μόλις στα 5 ευρώ (83% έκπτωση) ή δωρεάν αν έχετε συνδρομή EA Access. Η προσφορά αυτή θα ισχύσει μέχρι και τις 20 Αυγούστου, αν και κάτι μας λέει ότι θα επεκταθεί κι άλλο στο μέλλον, αν η EA δεν πετύχει κάποιες πωλήσεις.

[UPDATE: 31/8/20 - Μόνιμη μείωση τιμής στα 5 ευρώ] Η Electronic Arts χρεώνει πλέον στα 5 ευρώ το Rocket Arena και μάλιστα σε μόνιμη βάση, δηλαδή χωρίς καμία...περίοδο προσφοράς.

Προφανώς η τραγικά μικρή κίνηση έχει αναγκάσει την EA να προσπαθεί να φέρει χρήστες στο παιχνίδι. Το θέμα είναι ωστόσο ότι με την πορεία που ακολουθεί, ακόμα και free-to-play να γίνει πάλι πιθανόν να έχει λίγο κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα για το Rocket Arena και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification