Ειδήσεις Action Metal Gear Solid V: Παίκτες κατάφεραν πυρηνικό αφοπλισμό

Metal Gear Solid V: Παίκτες κατάφεραν πυρηνικό αφοπλισμό

Friday, 31 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d3/bb/57/metal-gear-solid-5-2a-22-1596210630.jpg
 

Metal Gear Solid V: Παίκτες κατάφεραν πυρηνικό αφοπλισμό

Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Ομάδα παικτών κατάφερε να αφαιρέσει όλα τα πυρηνικά από το παιχνίδι του Hideo Kojima.

Στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ενεργοποιείται ένα cutscene όταν έχετε καταφέρει να αποκλείσετε όλα τα πυρηνικά από το playthrough σας, το οποίο σημαίνει ότι κανείς στον server σας δεν έχει ή δεν αναπτύσσει πυρηνικά όπλα. Το συγκεκριμάνο cutscene απαιτεί απόλυτη συνεργασία για να το ξεκλειδώσετε και τώρα, πέντε χρόνια μετά, ομάδα παικτών κατάφερε να το επιτύχει. Στην πραγματικότητα το γεγονός του αποκλεισμού έχει να επιτευχθεί από την δεκαετία του 1940.

Ο LoneQuacker ανέφερε το περιστατικό στο Reddit ανεβάζοντας το σχετικό cutscene που εμφανίστηκε όταν οι παίκτες του PS3 κατάφεραν τον αποκλεισμό όλων των πυρηνικών όπλων. Μάλιστα στην περιγραφή του βίντεο από όπου είναι το cutscene, διαβάζουμε ότι μας το προσφέρει η συμμορία κατά των πυρηνικών.

Ο Snake λέει χαρακτηριστικά ότι δεν περίμενε ποτέ αυτή την στιγμή με το cutscene να έχει ξαναπαίξει σε έκδοση για PC, χωρίς όμως να έχει υπάρξει η απαραίτητη προϋπόθεση ταυτόχρονου και καθολικού αποκλεισμού.

Να σημειώσουμε ότι η ενέργεια αυτή έγινε viral στα διεθνή gaming sites, ωστόσο ορισμένοι από εσάς έχετε παρατηρήσει ότι δεν είναι κάποιο νέο γεγονός αλλά έχει ήδη συμβεί. Σε κάθε περίπτωση, οφείλαμε να το καλύψουμε ως είδηση.

Διαβάστε τα reviews των Metal Gear Solid και συζητήστε για το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification