Ειδήσεις Action Fortnite: Ατλαντίδα - Coral Castle

Fortnite: Ατλαντίδα - Coral Castle

Saturday, 01 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d2/41/ec/fortnite-atlantis-coral-castle-92-1596298716.jpg
 

Fortnite: Ατλαντίδα - Coral Castle

Τα νερά υποχώρησαν. Δείτε την χαμένη πόλη.

Τα νερά στο χάρτη του Fortnite υποχώρησαν, καθώς η Epic Games αποκάλυψε την...χαμένη ατλαντίδα και το Coral Castle στο δημοφιλές Battle Royale.

Οι φήμες και οι διαρροές για την Ατλαντίδα ήταν έντονες το τελευταίο χρονικό διάστημα (ειδικά μετά την εμφάνιση των skins) και πλέον επιβεβαιώνονται. Πλέον μπορείτε να εξερευνήσετε την πόλη της Ατλαντίδας, η οποία έχει και το Coral Castle. Η περιοχή αντικατέστησε την δίνη υδάτων που υπήρχε πριν με το κάστρο. Θα υπάρχει άφθονο loot για όσους την επισκεφθούν.

Αν επισκεφθείτε την ατλαντίδα, θα μπορείτε να πάρετε την τρίαινα της Ατλαντίδας και διάφορα νέα όπλα και skins.

Δείτε τι παίζει με τα αυτοκίνητα στο Fortnite.

Διαβάστε το review του Fortnite.

Διαβάστε περισσότερα για τη season 3 του Fortnite και συζητήστε για το Battle Royale στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification