Fortnite: Οι παίκτες φτιάχνουν τα δικά τους βενζινάδικα

Fortnite: Οι παίκτες φτιάχνουν τα δικά τους βενζινάδικα

Fortnite: Οι παίκτες φτιάχνουν τα δικά τους βενζινάδικα

Να μπορούσα στα video games, να 'χα εγώ βενζινάδικο.

Το νέο update με τίτλο Joy Ride έφερε και αρκετές αστείες εξελίξεις στο Fortnite καθώς οι παίκτες φαίνονται να έχουν πάρει στα σοβαρά την προσθήκη αυτοκινήτων στο δημοφιλές Battle Royale, με ορισμένους να έχουν φτιάξει τα δικά τους βενζινάδικα για να ανεφοδιάζουν τους διάφορους αντιπάλους, να τους παρέχουν διάφορα healing items και να τους στέλνουν στο καλό.

Αρκετοί παίκτες έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν τα δικά τους βενζινάδικα δημιουργώντας τείχη γύρω από τα ήδη υπάρχοντα στο παιχνίδι (πλην μιας εισόδου κι εξόδου για τα οχήματα), να γεμίζουν τα οχήματα των αντιπάλων τους με βενζίνη όταν αυτοί σταματούν κι ορισμένες φορές ακόμα και να τους δίνουν healing items προκειμένου να έχουν ένα ασφαλές ταξίδι. Πρόκειται για ένα σύντομο κι αστείο διάλειμμα από το χάος και τη σφαγή που κατά κανόνα κυριαρχεί στο Fortnite. Κάποιοι παίκτες μάλιστα έχουν καταφέρει να κάνουν ολόκληρη την παρέα τους να ακολουθήσει. Χρησιμοποιούν το emote της περιστρεφόμενης πινακίδας και το Redline skin για να τραβήξουν την προσοχή, με τους φίλους τους να παρέχουν προστασία όσο διαρκεί το γέμισμα. Η παροχή δεν είναι βέβαια πάντα δωρεάν, καθώς ορισμένες φορές θα ζητήσουν ένα mini shield potion για τις υπηρεσίες τους.

Η διασκέδαση δεν περιορίζεται στα βενζινάδικα. Ορισμένοι τολμηροί παίκτες έφτιαξαν ολόκληρες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων σε τοποθεσίες με πολλά οχήματα. Ο χρήστης BITTTRIPISDONE είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, με τις τιμές του να θεωρούνται δίκαιες και να ανέρχονται σε ένα mini shield potion για το βασικό Sedan, δύο για ένα βασικό φορτηγάκι, ένα κανονικό potion jug για το ημιφορτηγό Mudflap και δύο για το αγωνιστικό Whiplash. Τόσο αυτό όσο και τα βενζινάδικα μπορεί να μη διαρκέσουν για πάντα όσο η φρεσκάδα των οχημάτων ξεθωριάζει, αλλά οι παίκτες φαίνονται χαρούμενοι με το πώς η προσθήκη οχημάτων έπεισε τον κόσμο να αφήσει για λίγο κάτω τα όπλα του όσο γεμίζει βενζίνη ή λιώνει τα λάστιχά του κάνοντας donuts στο γρασίδι..

Δείτε τι παίζει με τα αυτοκίνητα στο Fortnite.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για το Battle Royale στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.