Ειδήσεις Action Οι παίκτες στο Fortnite γίνονται οδηγοί ταξί

Οι παίκτες στο Fortnite γίνονται οδηγοί ταξί

Tuesday, 11 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/70/71/95/fortnite-joy-ride-update-89-1597136002.jpg
 

Οι παίκτες στο Fortnite γίνονται οδηγοί ταξί

Βοηθούν ακόμα και τους εχθρούς τους.

Η προσθήκη των ταξί  στο Fortnite, έδωσε σε μερικούς παίκτες την ιδέα να γίνουν...οδηγοί ταξί και να βοηθήσουν ακόμη και τους εχθρούς τους!

Μετά από το Joy Ride update της Epic Games, οι περισσότεροι κυνηγούν τα ταξί όταν κινούνται, αλλά υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που περνούν ένα  ολόκληρο ματς πίσω από το τιμόνι. Οδηγούν τους παίκτες από το ένα σημείο του χάρτη στο άλλο και οι επιβάτες (σ.σ. εχθροί  τους στην ουσία), μπορεί είτε να τους πυροβολήσουν, είτε να τους βοηθήσουν, δίνοντάς τους...ακόμη και βενζίνη.

 

The taxi service is good around here from r/FortNiteBR

Θυμίζουμε ότι ήδη ορισμένοι παίκτες λειτουργούν τα δικά τους βενζινάδικα. Πλέον κάνουν τους οδηγούς ταξί για να ολοκληρώσουν τα challenges, όπως για παράδειγμα το να οδηγήσουν από το Retail Row στο Pleasant Park. Στο Reddit ορισμένοι χρήστες λένε ότι τους αρέσει να παίζουν φιλικά και ότι πολλοί αντίπαλοι δεν τους πυροβολούν όταν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

 

Your Uber is here from r/FortNiteBR

 

Βέβαια το πιο extreme πράγμα που συμβαίνει είναι οτι ορισμένοι οδηγοί ταξί βλέπουν έναν τραυματισμένο παίκτη, μπαίνουν μέσα στη μάχη με το ταξί τους, τον κάνουν revive, τον βάζουν μέσα στο ταξί και τον σώζουν. Σκεφτείτε ότι θα μπορούσε κάλλιστα σε ένα άλλο σημείο του παιχνιδιού ο ίδιος παίκτης να τους πυροβολήσει.

Δείτε ακόμη την χαμένη Ατλαντίδα στο Fortnite.

Διαβάστε το review του Fortniteπερισσότερα για την season 3 του Fortnite και συζητήστε για το δημοφιλές Battle Royale στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification