Ειδήσεις Action Το Red Dead Online έχει τεράστια bugs και glitches μετά το νέο patch

Το Red Dead Online έχει τεράστια bugs και glitches μετά το νέο patch

Thursday, 13 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/88/27/b3/red-dead-online-horse-on-fire-85-1597172151.jpg
 

Το Red Dead Online έχει τεράστια bugs και glitches μετά το νέο patch

Επιστροφή στο προηγούμενο patch. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/8/20] Η Rockstar Games κατέστρεψε την εμπειρία του Red Dead Online με το νέο της patch. Το παιχνίδι είναι τόσο broken αυτή τη στιγμή, που ορισμένοι παίκτες δεν μπορούν καν να πυροβολήσουν,

Ορισμένα από αυτά τα προβλήματα ήταν παλιά και επανεμφανίστηκαν, όπως για παράδειγμα το bug με το οποίο ορισμένοι παίκτες έβλεπαν άδειες πόλεις, χωρίς NPCs και ζώα. Τα άλογα εμφανίζονται κανονικά αλλά έχουν και αυτά glitches, όπως για παράδειγμα γίνονται αόρατα προς στιγμή, φλέγονται, τρέχουν επιτόπου χωρίς να κινούνται κτλ.

Το χειρότερο bug είναι ότι ορισμένοι παίκτες δεν μπορούν καν να πυροβολήσουν, άρα δεν μπορούν να ολοκληρώσουν quests και να συνεχίσουν την πρόοδό τους. Το highlight που έχουν δει κάποιοι παίκτες είναι ένας καραφλός NPC που εμφανίζεται διαρκώς αντί για τους σωστούς NPCs! Κάποιες φορές μάλιστα μοιάζει και με φάντασμα. Υπάρχουν μέχρι και crashes.

Η Rockstar δήλωσε ότι θα διορθώσει τα bugs που προέκυψαν.

[UPDATE: 13/8/20 - Επιστροφή στο προηγούμενο patch] Η Rockstar Games επανέφερε το Red Dead Online στο προηγούμενο patch, το οποίο δούλευε και η κατάσταση με τα bugs έχει πλέον βελτιωθεί.

Δείτε ακόμη τους παίκτες του Red Dead Online που ντύθηκαν κλόουν για να τσαντίσουν την Rockstar.

Διαβάστε για το Red Dead Online και συζητήστε για το Red Dead Redemption 2 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification