Ειδήσεις Action Το Fall Guys θα εισάγει ήρωες του Metal Gear και του Team Fortress

Το Fall Guys θα εισάγει ήρωες του Metal Gear και του Team Fortress

Thursday, 13 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/27/7b/d2/fall-guys-team-fortress-scout-51-1597328595.jpg
 

Το Fall Guys θα εισάγει ήρωες του Metal Gear και του Team Fortress

Snake?

Η επιτυχία που έχει σημειώσει το Fall Guys: Ultimate Knockout στο Steam με το καλημέρα, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των εταιρειών, οι οποίες θέλουν να εισάγουν τους χαρακτήρες τους στο παιχνίδι.

Καταρχήν η Konami θέλει να εισάγει χαρακτήρες του Metal Gear, με την στολή παραλλαγής του Solid Snake από τα Metal Gear Solid 1, 2 και 3.

 

 

Παράλληλα, η εταιρεία ανάπτυξης Mediatonic ανακοίνωσε στο Twitter ότι οι χαρακτήρες του Team Fortress εισάγονται σήμερα στο παιχνίδι με update.

Συν τις άλλοις, θα προστεθεί κι ένα νέο level (ή για να είμαστε ακριβείς ένα παλιότερο, το οποίο προϋπήρχε στη beta).

To Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί από τις 4 Αυγούστου για PC και PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Fall Guys: Ultimate Knockout και για τους cheaters του και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fall Guys: Ultimate Knockout. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification