Ειδήσεις Action Το Fall Guys δίνει δωρεάν skin και currency επειδή οι servers ήταν πεσμένοι

Το Fall Guys δίνει δωρεάν skin και currency επειδή οι servers ήταν πεσμένοι

Thursday, 13 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/59/83/48/fall-guys-legendary-pickles-22-1597345884.jpeg
 

Το Fall Guys δίνει δωρεάν skin και currency επειδή οι servers ήταν πεσμένοι

5.000 Kudos για πάρτη σας.

Η εταιρεία ανάπτυξης Mediatonic και η Devolver Digital θα δώσουν δωρεάν in-game αντικείμενα για να αναπληρώσουν για τους servers που ήταν offline.

Οι developers θα δώσουν δώρο 5.000 Kudos και ένα Legendary Pickles costume. Επίσης, όσοι παίζετε το Fall Guys στο Steam θα μπορείτε να αγοράσετε ένα Team Fortress 2 Scout skin από το in-game store, ενώ σειρά θα πάρουν και τα Metal Gear skins.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί από τις 4 Αυγούστου για PC και PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Fall Guys: Ultimate Knockout και για τους cheaters του και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fall Guys: Ultimate Knockout. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification