Mediatonic: "Οι Fall Guys δεν πεθαίνουν ποτέ"

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Mediatonic: "Οι Fall Guys δεν πεθαίνουν ποτέ"

Mediatonic: "Οι Fall Guys δεν πεθαίνουν ποτέ"

Οι developers λένε ότι "γαληνεύουν και κάνουν respawn".

Η Mediatonic, εταιρεία ανάπτυξης του Fall Guys: Ultimate Knockout αναφέρθηκε στην κατάληξη των Fall Guys, όταν πεθαίνουν και γιατί δεν υπάρχουν μωρά Fall Guys.

O Joe Walsh lead designer έδωσε μια συνέντευξη, φωτίζοντας διάφορες πτυχές του ευφάνταστου Battle Royale. Ο Walsh αναφέρθηκε στην τύχη των Fall Guys όταν βγαίνουν εκτός πίστας: ''Το αίσθημα των Fall Guys εκείνη την στιγμή είναι γαλήνιο, στα όρια του zen, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε τους συνδέει με τον μάταιο τούτο κόσμο. Και ξάφνου επανεμφανίζονται για να ανέβουν στο podium για να γιορτάσουν τα επιτεύγματά τους''.

Σύμφωνα με το lore του παιχνιδιού, ο Fall Guy όταν πέφτει εκτός πίστας, ουσιαστικά ανασταίνεται. Δεν έχουμε δηλαδή το κλασικό spawning σε ένα νέο χαρακτήρα. Ο Walsh ανέφερε: ''Αυτό που αντικρίζετε όταν επανέρχεστε στην πίστα, είναι ο ίδιος ο Fall Guy με τον οποίο ξεκινήσατε. Με αυτό τον τρόπο περνάτε τα εμπόδια και τις δυσκολίες μαζί και ίσως θα έπρεπε να ευχαριστείτε τον χαρακτήρα σας, αγοράζοντάς του καινούργια outfits που και που''.
Η πτώση των Fall Guys σταματά πάνω σε τόνους σιχαμερής γλίτσας. Ο Walsh ήταν καθησυχαστικός σχετικά με την προέλευση αυτής: ''Μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι δεν προέρχεται από νεκρούς Fall Guys, άσχετα με το τι θα σας πει η Devolver. Επίσης, επειδή οι πτώσεις τους είναι από μεγάλο υψόμετρο θεωρήσαμε λογικό να βάλουμε την γλίτσα για να είναι λιγότερο επίπονη η πρόσκρουση''.

Επίσης στην συνέντευξη, ο Walsh αναφέρεται και στο θέμα των παιδιών Fall Guys. Συγκεκριμένα είπε ότι οι Fall Guys δημιουργούνται πλήρεις ημερών, πάντα έτοιμοι να δώσουν τις μάχες τους, οπότε δεν υπάρχουν μωρά Fall Guys- αν και μπορεί να αλλάξει άποψη ως προς αυτό στο μέλλον.

Διαβάστε για την πρόθεση της Lego να φτιάξει σετ βασισμένα στο Fall Guys: Ultimate Knockout.

Δείτε τον παίκτη που πετούσε τους αντιπάλους του στο κενό στο Fall Guys: Ultimate Knockout και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Δείτε το review του Fall Guys.

Ελάτε να παίξουμε Fall Guys: Ultimate Knockout. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification