Τα Metal Gear, Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 2 ξανά στα PC

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Τα Metal Gear, Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 2 ξανά στα PC

Τα Metal Gear, Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 2 ξανά στα PC

Διαθέσιμα στο GOG. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/9/20] Σύμφωνα με νέα αξιολόγηση που δέχθηκαν τα Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Substance αλλά και του αρχικού Metal Gear του MSX, η Konami θα επανακυκλοφορήσει τα συγκεκριμένα games για το PC. Οι παραπάνω σύνδεσμοι είναι στην γλώσσα της Ταϊβάν αλλά φαίνεται ο τίτλος και το format.

Πάντως τα δυο πρώτα games της σειράς είχαν κυκλοφορήσει στις αρχές του 2000 αλλά η απουσία τους από τα ψηφιακά stores, τα κατέστησε ουσιαστικά unplayable. Το Metal Gear Solid 2: Substance θα ήταν η επικείμενη έκδοση για PC (και Xbox) και η οποία θα περιλάμβανε μια σειρά από νέο υλικό και βελτιώσεις.

Λογικά, αν κρίνουμε και από την γενικότερη πολιτική της Konami στο θέμα των ports στις σύγχρονες κονσόλες, αυτά τα games θα είναι απλά επανακυκλοφορίες των εκδόσεων για PC, χωρίς να αφαιρείται η επίσημη πρώτη φορά της σειράς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το σύστημα αξιολόγησης της Taiwan έχει αποκαλύψει στο παρελθόν και την αξιολόγηση της Konami Collector's Series: Castlevania and Contra, η οποία περιέχει τα Castlevania, Castlevania II: Simon's Quest, Castlevania: III Dracula's Curse, Contra και Super . Τα συγκεκριμένα games είναι ήδη διαθέσιμα βέβαια και στις επετειακές εκδόσεις των Castlevania και Contra.

[UPDATE: 25/9/20 - Διαθέσιμα στο GOG] Το online κατάστημα GOG έχει πλέον τα Metal Gear, Metal Gear Solid 1 και Metal Gear Solid 2.

Το πρώτο Metal Gear είχε κυκλοφορήσει το 1987 για NES και MSX2. Ακολούθησαν τα περισσότερο γνωστά Metal Gear Solid (1998) και Metal Gear Solid 2, το πρώτο για PS1 και το δεύτερο για PS2.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στα προφίλ τους.

Διαβάστε τα reviews της σειράς Metal Gear Solid και συζητήστε για την φήμη στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 23/09/2020 15:56
Επικά και τα δύο metal gear solid.Θα τα ξαναπαίξω σίγουρα στο pc.
Notification