Ειδήσεις Action Το Fortnite θα εισάγει στοιχεία από την Marvel στο storyline για πολλά χρόνια ακόμα

Το Fortnite θα εισάγει στοιχεία από την Marvel στο storyline για πολλά χρόνια ακόμα

Monday, 26 Oct 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a8/63/76/fortnite-wolverine-42-1603717359.jpg
 

Το Fortnite θα εισάγει στοιχεία από την Marvel στο storyline για πολλά χρόνια ακόμα

To community συμβάλει στην εξέλιξη της ιστορίας.

Ο επικεφαλής του Fortnite, Donald Mustard, συζήτησε τα σχέδια του για τα επόμενα χρόνια στην ιστορία του διάσημου Battle Royale, το οποίο θα συνεχίζει να ξετυλίγεται με στοιχεία από το universe της Marvel.

Συζητώντας για το θέμα της τρέχουσας season στο This Weeks Marvel podcast, ο Donald Mustard είπε επίσης ότι έχει πολλά πολλά χρόνια σχεδιασμένα για το storyline του Fortnite: "Ο λόγος που ονομάσαμε την season Nexus War είναι επειδή πρόκειται για την αρχή όλων όσων έχουμε σχεδιάσει για πολλά χρόνια μετέπειτα με την εισαγωγή στοιχείων από την Marvel. Δεν πρόκειται για το τέλος αλλά για την εκκίνηση. Σκεφτήκαμε ένα πολύ καλό POV-style χαρακτήρα ο οποίος θα μπορούσε να κάνει την αρχή, τον Deadpool και το χτίσαμε σιγά σιγά μέχρι αυτή τη στιγμή. Είχαμε αυτή την στιγμή στο Fortnite, περίπου ένα χρόνο πριν, όταν το Zero Point αναδιοργάνωσε τα πάντα στο νησί και δημιούργησε κάτι σαν νέο νησί. Αυτή ήταν και η στιγμή που προσέλκυσε τον Galacticus, αφού αισθάνθηκε την αναδιοργάνωση των πάντων και σκέφτηκε ότι υπάρχει πηγή ενέργειας στο κέντρο των πάντων και ότι αν μπορέσει να απορροφήσει αυτή την ενέργεια θα μπορέσει να απορροφήσει όλες τις πραγματικότητες."

Μιλώντας για την φιλοσοφία του storytelling στο Fortnite, ο Mustard μίλησε για το πως η Epic Games έβαλε στο επίκεντρο το νησί σαν τον βασικό χαρακτήρα: "Τι και αν αντί να συμπεριφερθούμε στην ιστορία του Fortnite σαν κανονική αφήγηση, να δημιουργήσουμε έναν κόσμο, όπου το νησί είναι ο βασικός χαρακτήρας. Οπότε θα συμπεριφερθώ στο νησί σαν την παραδοσιακή κιβωτό. Έτσι το σχεδιάσαμε με αυτόν τον τρόπο. Έχω σχεδιασμένη την ιστορία και την αφηγηματική δομή για πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμα και βρισκόμαστε μόνο στον τρίτο χρόνο μέσα στην κιβωτό. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου, οι παίκτες θα καταλάβουν γιατί ενσαρκώνουν χαρακτήρες σαν τον Wolverine και τον Iron Man σε αυτή τη season. Υπάρχουν μερικά πολύ μεγάλα hints στην ιστορία του Fortntite σε αυτή τη season, όσο οι παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τον λόγο που ο Thor χάνει τις ικανότητες του. Αυτά τα πράγματα θα γίνουν πραγματικότητα για τους παίκτες, είναι μέρος της φιλοσοφίας.."

Μαζί με τα σχέδια για την ιστορία του Battle Royale, ο Donald Mustard αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες επηρεάζουν την ιστορία με τις πράξεις τους. Παράδειγμα είναι η πρώτη μεγάλη αφηγηματική στιγμή του Fortnite όταν ο κομήτης έπεσε στο νησί στο τέλος της τρίτης season. Η τοποθεσία που έπεσε ο κομήτης επηρεάστηκε από τις συζητήσεις των παικτών για το θέμα. Ο Mustard αποκάλυψε: "Ήξερα περίπου που ήθελα να χτυπήσει ο κομήτης, όμως η συζήτηση των παικτών γύρο από το θέμα, άλλαξε την απόφαση. Είχα σκοπό να τον ρίξω σε ένα ελαφρώς διαφορετικό σημείο και είχαμε κάνει και μερικά προσχέδια, όμως μετά άρχισαν όλοι να λένε ότι θα χτυπήσει τους Tilted Towers, οπότε είπα ότι μπορεί να μη θέλω να χτυπήσω αυτό το σημείο ακόμα επειδή έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε εκεί, όμως μπορούμε να φέρουμε τον κομήτη κοντά για να νομίσει ο κόσμος ότι πάει προς εκείνη την τοποθεσία."

Διαβάστε για το skin του Logan Wolverine στο Fortnite και συζητήστε για το γνωστό Battle Royale της Epic Games στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/10/2020 08:35
Το Marvel Universe έχει μεγάλη επιτυχία γενικά σε κόμικ αλλά και ταινίες και είναι λογικό να χρησιμοποιείται απο διάφορους gaming τιτλους καμιά φορά με τη μορφή skins ας πούμε με σκοπό να έχουν μεγαλύτερες πωλήσεις .
Notification