Ειδήσεις Action Η εταιρεία ανάπτυξης του Helldivers αποκάλυψε ότι εργάζεται πάνω σε νέο co-op Shooter για το PS5

Η εταιρεία ανάπτυξης του Helldivers αποκάλυψε ότι εργάζεται πάνω σε νέο co-op Shooter για το PS5

Thursday, 03 Dec 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c0/95/a6/arrowhead-ceo-31-1607014819.jpg
 

Η εταιρεία ανάπτυξης του Helldivers αποκάλυψε ότι εργάζεται πάνω σε νέο co-op Shooter για το PS5

Η Arrowhead Studios βρίσκεται σε διαδικασία προσλήψεων.

H Arrowhead Studios, εταιρεία ανάπτυξης του Helldivers και Magicka, επιβεβαίωσε ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο project για τις κονσόλες νέας γενιάς. Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά πρόκειται για κάποιο project που θα βγει στο PS5 ως third-person co-op Shooter.

Η εταιρεία δήλωσε ότι το επερχόμενο project της "θα έχει γραφικά νέας γενιάς, καινοτόμο co-op και μία υπηρεσία που θα δίνει την δυνατότητα στο community να αλλάξει την τροπή του παιχνιδιού". Όπως και στις προηγούμενες κυκλοφορίες της Arrowhead Studios, στο νέο AAA project της δεν θα λείψει το χαρακτηριστικό χιούμορ που αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν.

arrowheads next game ps5

Ο game director και CEO, Johan Pilestedt δήλωσε: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την δημιουργία μίας νέας co-op εμπειρίας στην νέα γενιά κονσολών, την οποία θα βιώσουν οι υποστηρικτές μας. Αναζητούμε ταλαντούχους developers για να ενταθούν στην ομάδα μας, καθώς πορευόμαστε σε αυτό το ταξίδι και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο project στο προσεχές μέλλον."

Φαίνεται ότι το project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης καθώς η Arrohead Studios είναι ακόμα σε διαδικασία προσλήψεων. Η εικόνα του concept art που εμφανίζεται παραπάνω είναι και η πρώτη ματιά στο μυστηριώδες project.

 

Διαβάστε το review του Helldivers από το GameWorld.gr και συζητήστε για το επερχόμενο project της Arrowhead Studios στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/12/2020 16:09
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το Helldivers . Θα τσεκάρω gameplay video για αυτό .Αναμένω επίσης για περισσότερες λεπτομέρειες.
Notification