Ακυκλοφόρητο demo του The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Ακυκλοφόρητο demo του The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Ακυκλοφόρητο demo του The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Το Deku Tree επρόκειτο να είναι φυλακή.

Ένα αρχικό demo για το The Legend of Zelda: Ocarina of Time βρέθηκε σε μια παλιά κασέτα του Racing F-Zero X για το Nintendo 64. Παρόλο που είχαν κάνει save μόνο ένα μικρό κομμάτι του, ήταν αρκετό για να μας δώσει νέες πληροφορίες για τον κλασικό τίτλο της Nintendo.

Η ανακάλυψη του demo και οι πληροφορίες για αυτό δημοσιεύθηκαν από το Forest of Illusion, μια ιστοσελίδα που κύριος σκοπός της είναι η διατήρηση της ιστορίας της Nintendo. Στο demo αυτό βρέθηκαν πολλές εκπλήξεις, συμπεριλαμβανομένων μαγικών μενταγιόν που θα έδιναν στον Link νέα abilities για να τον βοηθήσουν στις περιπέτειές του.

Δείτε την σχετική δημοσίευσή του Forest of Illusion στο Twitter:

 

 

Ένα από αυτά τα μενταγιόν, το Soul Medallion, μετέτρεπε τον Link στη Navi και μπορούσε να πετάξει γύρω γύρω σαν fairy. Άλλα του επέτρεπαν να πετάξει φλεγόμενα βέλη, να καλυφτεί στο σκοτάδι για να αποφύγει τους εχθρούς του, και να δημιουργήσει ή να σβήσει φωτιές.

Άλλες αλλαγές που βρέθηκαν στο demo ήταν μια απλοποιημένη έκδοση του Kakariko Village, ένας διαφορετικός χάρτης της Hyrule, τα Pegasus Boots του Link και η ικανότητα να ανέβει πάνω στην Epona για το archery test.

Οι Fans μετέφρασαν και κείμενα που βρέθηκαν στο demo που υπονοούν ότι το video game ίσως να είχε πολύ διαφορετική πλοκή αρχικά. Για παράδειγμα, το Deku Tree προοριζόταν να είναι μια φυλακή για τη Navi και άλλα fairies από όπου θα τους ελευθέρωνε ο Link.

Για περισσότερες πληροφορίες για το τι έχει βρεθεί στο demo μπορείτε να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο Twitter thread.

Διαβάστε το review μας για το Hyrule Warriors: Age of Calamity και συζητήστε για το χαμένο demo στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:43
Ωραίες ανακαλύψεις για έναν απο τους πιο κορυφαίους τίτλους.
Notification