The Last of Us: 17 εκατομμύρια πωλήσεις

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
2
The Last of Us: 17 εκατομμύρια πωλήσεις

The Last of Us: 17 εκατομμύρια πωλήσεις

Στα πέντε χρόνια κυκλοφορίας του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/7/13] Το The Last of Us είναι άλλο ένα από τα διαμάντια της Naughty Dog και μέχρι πριν ένα μήνα απότελούσε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα games της χρονιάς. Έτσι οι gamers σε όλο τον κόσμο το τίμησαν όταν κυκλοφόρησε κάτι που φαίνεται από τις πωλήσεις.

Η Sony ανακοινώνει λοιπόν ότι το The Last of Us πούλησε παγκοσμίως 3.4 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στις τρεις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του καθιστώντας τον ως το ταχυτερο σε πωλησεις παιχνιδι αποκλειστικά για το PS3. Επίσης το είναι το τρίτο σε πωλήσεις παιχνίδι για το 2013, μετλα το Tomb Raider και το Bioshock Infinite. Η Sony επίσης είπε ότι το The Last of Us είναι το παιχνίδι που έφτασε στην κορυφή των Charts για τα games της Sony, κάτι που είχαμε να δούμε από την εποχή του Uncharted: Golden Abyss στο PS Vita.

Ο αριθμός αυτός πειρλαμβάνει τόσο τις ψηφιακές όσο και τις retail πωλήσεις του. Ο διευθυντης Sony, Shuhei Yoshida, δήλωσε ότι "Αυτοί οι αριθμοί μαρτυρούν την ποιότητα του The Last of Us". Στη συνέχεια παίνεψε την ομάδα της Naughty Dog τόσο για την ικανότητά τους να "προβλέψουν" για το τι θα φέρει επιτυχίες, όσο και για τις αφηγηματικές τους ικανότητες, κάτι που είδαμε στο The Last of Us.

Φαίνεται ότι η Sony και η Naughty Dog έχουν πολύ στενές σχέσεις, κάτι που δεν αποκλείει το γεγονός να ξαναδούμε κάποια συνεργασία από την πλευρά τους, είτε για την συνέχεια του The Last of Us, είτε για το δημοφιλές Uncharted ή ακόμα και για κάποια νέα σειρά.

[UPDATE: 15/6/18 - 17 εκατομμύρια πωλήσεις] Η Naughty Dog ανακοίνωσε πως το The Last of Us ξεπέρασε τις 17 εκατομμύρια πωλήσεις.

Με αφορμή τον εορτασμό των πέντε χρόνων από την κυκλοφορία του The Last of Us, η Naughty Dog που το ανέπτυξε, αποκάλυψε πως το δημοφιλέστατο και πολυαγαπημένο Action-Adventure έχει πουλήσει περισσότερα από 17 εκατομμύρια αντίτυπα. Αυτό το νούμερο περιλαμβάνει όσα αντίτυπα πουλήθηκαν στο PS3 σε συνδυασμό με αυτά του The Last of Us Remastered για τα PS4. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω Twitter, με την Naughty Dog να ευχαριστεί όλους όσους το δοκίμασαν.

 

 

 

Το The Last of Us είχε κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου του 2013 και έφτασε από νωρίς στους κορυφαίους σε πωλήσεις τίτλους του PS3. Ως γνωστός, η Naughty Dog αναπτύσσει αυτή τη στιγμή και το sequel του παιχνιδιού, για το οποίο δεν έχουμε ακόμη κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

Διαβάστε το review του The Last of Us από το GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification