Tom Clancy's The Division 2

Hot
Tom Clancy's The Division 2

Tom Clancy's The Division 2

Ηχογραφήσεις στο Chernobyl. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/3/18] Η Ubisoft αποκάλυψε σε ένα livestream στο κανάλι του The Division στο Twitch ότι το sequel του βρίσκεται υπό ανάπτυξη και μάλιστα από τους ίδιους developers οι οποίοι είχαν αναλάβει και το πρώτο The Division, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Massive Entertainment, Red Storm και Ubisoft Reflections.

Στο The Division 2 θα έχετε την δυνατότητα να μεταφέρετε κάποια πρόοδο που έχετε κάνει στο πρώτο The Division, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό το πως θα γίνεται αυτό, όπως επίσης δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες.

Η Ubisoft θα παρουσιάσει το The Division 2 πλήρως στην φετινή έκθεση Ε3.

[UPDATE: 10/6/18 - Μάχες στην Ουάσινγκτον] Τα γενονότα του The Division 2 θα διαδραματίζονται στην Ουάσινγκτον.

Μία μεγάλη διαφημιστική πινακίδα για το επερχόμενο Tom Clancy’s The Division 2 που κοσμεί τον εκθεσιακό χώρο της E3 πρόδωσε το setting του παιχνιδιού. Σε αυτή βλέπουμε τρεις κατασκόπους έξω από το μνημείο της Ουάσινγκτον και το United States Capitol, ενώ και τα δύο είναι φθαρμένα και με καπνούς. Οι τρεις κατάσκοποι είναι βαριά οπλισμένοι με snipers, βαλλίστρες και χειροβομβίδες.

the division2 washington

 

[UPDATE 2: 11/6/18 - Raids και δωρεάν DLC] Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft στην press conference της στην E3 2018, το The Division 2 θα περιλαμβάνει raids για οκτώ παίκτες. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι τα μελλοντικά DLC θα κυκλοφορήσουν δωρεάν για όλους με την μορφή επεισοδίων που θα περιλαμβάνουν νέες αποστολές. Αυτή τη φορά οι developers υποσχέθηκαν ότι θα δοθεί μεγαλύτερη βάση στο endgame περιεχόμενο του παιχνιδιού. Όσοι είχαμε παίξει το πρώτο μέρος σίγουρα θα έχουμε παράπονα από τον συγκεκριμένο τομέα.

Δείτε το cinematic τρέιλερ από την E3 2018:

[UPDATE 3: 22/8/18 - Nέο cinematic trailer από την Gamescom] H Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο cinematic trailer για το The Division 2, στα πλαίσια της Gamescom 2018. Απολαύστε το:

[UPDATE 4: 22/8/18 - Live-action τρέιλερ] Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ με πραγματικούς ηθοποιούς για το The Division 2, το οποίο σκηνοθέτησε ο Nicholas Winding Refn, o οποίος έχει επίσης σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τα Drive, Valhalla Rising και The Neon Demon. Το βίντεο είναι αρκετά συναισθηματικό, δείχνοντας έναν πατέρα να περιεργάζεται μια ζωγραφιά της κόρης του μέσα στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Washington DC, πριν πάρει το όπλο του για να πάει να πολεμήσει.

Δείτε το βίντεο:

[UPDATE 5: 22/2/19 - Νέο endgame τρέιλερ] Το νέο τρέιλερ του The Division 2 δείχνει το endgame του παιχνιδιού.

Δείτε το παρακάτω:

Το Tom Clancy’s The Division 2 θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 6: 1/3/19 - Νέο Dark Zone τρέιλερ] H Ubisoft κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για το The Division 2 στο οποίο παρουσιάζει τα Dark Zones του παιχνιδιού. Δείτε το παρακάτω:

Ο χάρτης του παιχνιδιού θα διαθέτει τρία Dark Zones στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι και 12 παίκτες. Η γενική ιδέα είναι η ίδια με αυτή των original Dark Zones, όπου θα συνεργάζεστε με τους υπόλοιπους παίκτες ή θα τους προδίδετε με σκοπό να αποκτήσετε το καλύτερο δυνατό loot στο παιχνίδι. Συμμετέχοντας στο Dark Zone tutorial της open beta, θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε ένα backpack accessory το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποίησετε στο launch του παιχνιδιού στις 15 Μαρτίου.

[UPDATE 7: 24/3/19 - Η Massive Entertainment έκανε ηχογραφήσεις στο Chernobyl] Προκειμένου να κάνει όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό το The Division 2, η Massive Entertainment ανακοίνωσε πως πραγματοποίησε ηχογραφήσεις στο Chernobyl.

Δείτε παρακάτω το σχετικό developer diary. Audio director είναι ο Simon Koudriavtsev και συνθέτης της μουσικής ο Ola Strandh, ο οποίος την είχε αναλάβει και στο πρώτο The Division.

Διαβάστε το review του The Division 2.

Δείτε τα gameplay videos του The Division 2, διαβάστε για την open beta του The Division 2, και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 08/03/2018 23:37
Για να δούμε τι θα δούμε!
#2 MuscleMuseum (Level 11) 12/06/2018 15:48
Ελπίζω να μην ειναι cashgrab όπως ήταν το 1ο , γτ είπαν ότι έχουν σκοπό να το κρατήσουν κι αλλο με τουλ 3 season passes μενει να δουμε
#3 akiszax (Level 21) 22/08/2018 17:13
Εγω περιμένω τα καλύτερα