Hitman HD Enhanced Edition

Hot
Hitman HD Enhanced Edition

Hitman HD Enhanced Edition

Absolution και Blood Money σε HD. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/11/18] Το ESRB πρόδωσε την ενδεχόμενη επανέκδοση των Hitman: Absolution και Hitman: Blood Money.

Τα δύο αυτά games βρέθηκαν βαθμολογημένα στην λίστα του Pan European Game Information (PEGI), δημιουργώντας έτσι φήμες περί επανέκδοσής του για τις κονσόλες τις τωρινής γενιάς. Το Hitman: Absolution είχε κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox One το 2012, ενώ το Blood Money κυκλοφόρησε σε Xbox 360, PS4 και το πρώτο Xbox το 2006.

Αν ισχυριστούμε πως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, δεν αποκλείεται η IO Interactive να ετοιμάζει remastered εκδόσεις για τα δύο αυτά games. Μην ξεχνάτε, πως σε 10 μέρες από σήμερα, δηλαδή στις 13 Νοεμβρίου θα έχουμε και την κυκλοφορία του Hitman 2 σε PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 4/1/19 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Η συλλογή με τα Hitman: Absolution και Hitman: Blood Money ανακοινώθηκε και επίσημα. Θα ονομάζεται Hitman HD Collection.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επίσημου Hitman profile στο Twitter, η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιανουαρίου 2019 και θα υποστηρίζει:
- 4K
- 60 FPS
- Βελτιωμένους φωτισμούς
- Αναβαθμίσεις στο χειρισμό

[UPDATE 2: 13/1/19 - Launch trailer] Η IO Interactive έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer της Hitman HD Enhanced Edition.

Δείτε το παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα για το Hitman 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification