Sky: Children Of The Light

Hot
VestigiaL
Sky: Children Of The Light

Sky: Children Of The Light

Έρχεται και στα PC. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 10/6/19] Κατά την διάρκεια της Ε3 2019 είδαμε ένα καινούριο τρέιλερ για το Sky: Children Of The Light.

Στο Sky: Children Of The Light θα μπορείτε να φτιάξετε μουσική με άλλους παίχτες, να αναπτύξετε φιλίες και να εξερευνήσετε βασίλεια και να βρείτε θησαυρούς. Επιπλέον, οι παίχτες μπορούν να περιμένουν αρκετά updates και events μετά την κυκλοφορία του. Δείτε το νέο του τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE: 16/9/22 – Έρχεται και στο PlayStation] Η Thegamecompany ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show 2022, ότι το Sky: Children of the Light θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες PlayStation, τον Δεκέμβριο του 2022.

Το Sky: Children of the Light θα είναι free-to-play ενώ υπάρχει και cross-play μεταξύ των εκδόσεων για κινητά και κονσόλες. Πρόκειται για ένα interactive social game, όπου θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες για πετύχετε τον σκοπό σας και να ξεκλειδώνετε νέα skills. Αρχικά το Children of the Light είχε κυκλοφορήσει το 2020 για iOS και Android ενώ το 2021 ήρθε και στο Switch. Από τότε έχει κερδίσει διάφορα βραβείο όπως Best Indie Games of 2020 στο Google Play Store, iPhone Game of the Year, Apple's 2020 Design Award και άλλα.

Το Sky: Children of the Light αναμένετα να κυκλοφορήσει και για PS5 και PS4 τον Δεκέμβριο του 2022.

[UPDATE 2: 18/5/23 - Έρχεται και στα PC] Το Sky: Children of the Light έρχεται και στα PC. Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, πάντως θα υποστηρίζει cross-play και cross-progression.

Διαβάστε επίσης για το πιθανό remaster του Ni No Kuni και συζητήστε για το Sky: Children of the Light στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification