Square Enix: "Δεν θα αλλάξει το design των Avengers, θα υπάρχουν μικροσυναλλαγές"

Hot
Square Enix: "Δεν θα αλλάξει το design των Avengers, θα υπάρχουν μικροσυναλλαγές"

Square Enix: "Δεν θα αλλάξει το design των Avengers, θα υπάρχουν μικροσυναλλαγές"

Ακάθεκτοι οι δημιουργοί για τον σχεδιασμό των χαρακτήρων.

 

Η Square Enix δεν πρόκειται να αλλάξει το design των χαρακτήρων του Marvel’s Avengers, ενώ επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα έχει μικροσυναλλαγές.

Ήταν πολλά τα παράπονα των fans που έκαναν λόγο για τραγικό design των πρωταγωνιστών του Avengers game. Καθένας εκ των Thor, Captain America, Black Widow, Tony Stark και Bruce Banner δείχνουν πολύ διαφορετικοί από τις ταινίες και αυτό βρήκε ελάχιστους fans σύμφωνους. Το κράξιμο προς την Square Enix “πάει σύννεφο” αρκετές ημέρες μετά την ανακοίνωση του παιχνιδιού, ωστόσο όσοι ελπίζουν σε κάποια αλλαγή του design όπως συνέβη για παράδειγμα στην ταινία Sonic καλό θα είναι να κοιτάξουν αλλού. Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο σχεδιασμός του θα μείνει ως έχει, σύμφωνα με τον Shaun Escayg της Crystal Dynamics.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Πάντα ακούμε και δεχόμαστε το feedback του community μας. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει πλάνο αλλαγής του design των χαρακτήρων παρά τα πολυάριθμα παράπονα. Το επίπεδο λεπτομέρειας και το γενικό polishing των μοντέλων των χαρακτήρων θα συνεχίσει να βελτιώνεται όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του παιχνιδιού”. Κοινώς, μην περιμένετε κάποια τεράστια αλλαγή σε σύγκριση με τα όσα είδατε στο reveal trailer του Marvel’s Avengers. Εξίσου δυσάρεστη ήταν η ανακοίνωση που αφορούσε τις μικροσυναλλαγές που θα είναι παρούσες στο πολυαναμενόμενο Action-Adventure.

Ξανά δια στόματος Shaun Escayg υποστηρίχθηκε πως “θα υπάρχουν custom outfits που μπορείτε να αγοράσετε με μικροσυναλλαγές”, με τον Vincent Napoli που ηγείται του combat design να ξεκαθαρίζει πως δεν θα έχουν επιρροή στο gameplay ευτυχώς. Θυμίζουμε πως η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου σε PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Marvel’s Avengers και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification