Minecraft Dungeons: Περίοδος κυκλοφορίας

Hot
Minecraft Dungeons: Περίοδος κυκλοφορίας

Minecraft Dungeons: Περίοδος κυκλοφορίας

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/6/19] Το Minecraft Dungeons απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και ένα νέο trailer το οποιο παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της press conference της Microsoft.

Η δυνατότητα να παίζεται με τους φίλους σας δεν βγήκε εκτός παιχνιδιού, αφού θα έχετε την δυνατότητα να συγκεντρώνεστε με έως και τέσσερεις παίκτες του Minecraft. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι διαθέσιμη είτε online είτε offline.

Ωστόσο ανακοινώθηκε μια μικρή καθυστέρηση από τις αρχικές εκτιμήσεις καθώς το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2020 για Xbox, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

[UPDATE: 15/11/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Minecraft Dungeons, το επερχόμενο combat-focused co-op dungeon crawler βασισμένο στο Minecraft θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως το game θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch, όμως δεν έδωσε πιο συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η ανακοίνωση έγινε κατά την διάρκεια του X019 event και μαζί με αυτή παρουσιάστηκε και ένα τρέιλερ του game, το οποίο ωστόσο δεν περιέχει καθόλου gameplay.

Το Minecraft Dungeons, το οποίο εστιάζει στο combat, μπαίνει και αυτό στην σειρά των Minecraft spin-offs μαζί με τα Minecraft Earth και Minecraft: Story Mode. Θα έχει co-op μέχρι τέσσερις παίκτες και θα προσπαθείτε να νικήσετε διάφορα dungeons. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην closed beta αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Απρίλιο για να το παίξετε.

[UPDATE 2: 17/3/20 - Μπορεί να μετατεθεί λόγω του κορωνοϊού] Η Mojang ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού μπορεί να καθυστερήσει λόγω του κορωνοϊού.

Πολλές εταιρείες έχουν στείλει τους developers τους για να εργαστούν από το σπίτι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Mojang ίσως επηρεαστεί στα πλάνα της. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν γνωρίζαμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε μέσα στον Απρίλιο. Χωρίς μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και μόλις μισό μήνα πριν, ίσως ο κορωνοϊός ήταν μια...καλή δικαιολογία. Την αλήθεια βέβαια την ξέρουν οι ίδιοι οι developers. Θα αναμένουμε τα νεότερα τους προσεχείς μήνες.

[UPDATE 3: 31/3/20 - Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού] Το Minecraft Dungeons είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στον Απρίλιο όμως υπήρχε ανησυχία για ενδεχόμενη καθυστέρηση λόγω των όσων συμβαίνουν με την πανδημία.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει μέχρι τις 26 Μαΐου για Xbox One, PC, PS4 και Switch. Θα συμπεριληφθεί επίσης στo Game Pass για τα Xbox One και τα PC.

Μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ.

 

Το Minecraft Dungeons θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch στις  26 Μαΐου.

Διαβάστε για το Minecraft Dungeons και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification