Mafia: Definitive Edition

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Mafia: Definitive Edition

Mafia: Definitive Edition

Νέο τρέιλερ της πόλης Lost Haven. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/5/20 - Θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο] Η 2K Games ανακοίνωσε ότι το Mafia: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου και θα αποτελέσει HD remake, σε αντίθεση με τα Mafia II και III: Definitive Edition, που ουσιαστικά αποτελούν Remastered εκδόσεις.

[UPDATE: 14/6/20 - Βίντεο με τα νέα cinematics] Η 2K Games παρουσίασε στα πλαίσια του PC Gaming Show το narrative trailer του Mafia: Definitive Edition. Σε αυτό μπορείτε να δείτε την ποιότητα των νέων γραφικών μέσω ενός όμορφου cinematic.

[UPDATE 2: 27/8/20 - Νέο cinematic trailer] Η 2K Games παρουσίασε το νέο cinematic trailer του Mafia: Definitive Edition, στο οποίο μπορείτε να δείτε την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στα γραφικά του παιχνιδιού.

[UPDATE 3: 7/9/20 - Νέο τρέιλερ της πόλης Lost Haven] Το νέο τρέιλερ του Mafia: Definitive Edition δείχνει την τοποθεσία του παιχνιδιού, μια πόλη στην ενδοχώρα των Η.Π.Α. την εποχή της ποτοαπαγόρευσης ονόματι Lost Haven.

Το Mafia: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Mafia Trilogy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification