Unknown 9: Awakening

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Unknown 9: Awakening

Unknown 9: Awakening

Gameplay trailer με την νεαρή Ινδή και τις υπερδυνάμεις της.

[Αρχική δημοσίευση: 27/8/20] Στα πλαίσια της Gamescom 2020, το πρώτο video game που αποκαλύφθηκε σε αποκλειστικότητα ήταν το Unknown 9: Awakening.

Το αναπτύσσει η Reflector Entertainment, που εδρεύει στο Μοντρεάλ του Καναδά. Publisher είναι η Bandai Namco. Πρωταγωνίστρια είναι η Harouna, η οποία έχει μαγικές ικανότητες αλλά για κακή της τύχη καταδιώκεται από πολλούς εχθρούς στους δρόμους της Ινδίας.

[UPDATE: 7/3/24 - Πρώτο gameplay trailer] Η Reflector παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer για το Unknown 9: Awakening, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Harouna, η οποία έχει μαγικές ικανότητες

Voice actor της πρωταγωνίστριας είναι η Anya Chalotra (σειρά The Witcher). Θα μπορείτε να πολεμήσετε είτε με stealth, είτε με τα abilities της Harouna με τα οποία πολεμάτε με φουλ δράση. Έχετε τα Umbric abilities, με τα οποία θα κάνετε manipulate αντικείμενα, όπλα ή ακόμα και...ανθρώπους, καθώς θα μπορείτε να ελέγξετε πλήρως έναν εχθρό σας.

 Το Unknown 9 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X το καλοκαίρι του 2024.

Συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification