• Ειδήσεις
  • Action
  • Hitman 3: Bug δεν αφήνει τους PC gamers που είχαν το Hitman 2 να παίξουν τα levels του

Hitman 3: Bug δεν αφήνει τους PC gamers που είχαν το Hitman 2 να παίξουν τα levels του

Hot
Hitman 3: Bug δεν αφήνει τους PC gamers που είχαν το Hitman 2 να παίξουν τα levels του

Hitman 3: Bug δεν αφήνει τους PC gamers που είχαν το Hitman 2 να παίξουν τα levels του

Θα διορθωθεί. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/1/20] Η εταιρία ανάπτυξης του Hitman, IO, επιβεβαίωσε ότι σε αντίθεση με τους console gamers, οι PC gamers θα πρέπει να αγοράσουν το Hitman 2 ξανά για να ξεκλειδώσουν τα levels του στο Hitman 3.

Σε ένα μακροσκελές blog post, η IO ανέλυσε το access pass σύστημα του Hitman 3. Το Hitman 3 θα σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε περιοχές των προηγούμενων τίτλων της τριλογίας. Η IO δήλωσε ότι: “Πρακτικά έχουμε τα Hitman 1 και 2 ως DLC για το Hitman 3.” Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε -ή να κάνετε redeem\download δωρεάν από το ίδιο store που αγοράσατε ή προπαραγγείλατε το Hitman 3- ένα access pass που θα σας δώσει πρόσβαση στα levels μέσα στο Hitman 3

Για παράδειγμα, αν αγοράσετε το Hitman 2 standard access pass DLC για το Hitman 3, θα έχετε πρόσβαση στις περιοχές και τις αποστολές που περιέχονται στο Hitman 2 μέσω του Hitman 3. Μέχρι στιγμής όλα καλά, για τις κονσόλες. Στα PC δεν θα μπορείτε να παίξετε τα levels του Hitman 1 και 2 στο Epic Games Store, εκτός και αν τα έχετε αγοράσει στο Epic Games Store. Το Hitman 3 είναι timed exclusive του Epic Games Store και ενώ το Hitman 1 GOTY υπάρχει στο Epic Games Store, το Hitman 2 δεν υπάρχει.

Console players watching while PC players riot because of Epic & having to rebuy Hitman 2 from r/HiTMAN

Επομένως, οι PC gamers ακόμα και αν έχουν αγορασμένο το Hitman 2 στο Steam, θα πρέπει να αγοράσουν το Hitman 2 ως DLC για να ξεκλειδώσουν τα levels του στο Hitman 3. Η IO δήλωσε: “Κάναμε ότι μπορούσαμε για να κάνουμε αυτή την διαδικασία ομαλή και player-friendly. Ωστόσο, λόγω διαφόρων περιστάσεων που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, θέλουμε να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι αυτή που είχαμε στο μυαλό μας.”

Hitman 3 pre-order process in a nutshell from r/HiTMAN

Τον Αύγουστο του 2020 σε ένα blog post, η IO είχε δηλώσει ότι οι PC gamers θα μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδό τους και το περιεχόμενο που είχαν ξεκλειδώσει στο Hitman 2 (στο Steam) στο Hitman 3 στο Epic Games Store. Προφανώς κάτι στην πορεία άλλαξε και αυτό πλέον δεν είναι εφικτό. Σε μια προσπάθεια να γίνει πιο ομαλή η μετάβαση, το Hitman 2 standard access pass και το Hitman 2 gold access pass θα έχουν έκπτωση 80% στο Epic Games Store για 14 ημέρες μετά την κυκλοφορία του Hitman 3.

[UPDATE: 18/1/21 - Το πρόβλημα θα διορθωθεί] Η Io Interactive διευκρίνισε ότι γνωρίζει το πρόβλημα και ότι θα το διορθώσει σύντομα. Όσοι έχετε το Hitman 2 standard access pass DLC στο PC σας δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ξανά τα levels του στο Hitman 3.

Το Hitman 3 θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου σε PC, PS4 , PS5 , Xbox One και Xbox Series X.

Διαβάστε περισσότερα για το Hitman 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/01/2021 21:20
Θα μπορούσε να είναι πιο απλή αυτή η διαδικασία και να μην υπάρχει τέτοιο μπέρδεμα.
Notification