Knockout City από την ΕΑ

Hot
Knockout City από την ΕΑ

Knockout City από την ΕΑ

Η ΕΑ ανακοίνωσε ότι θα συμπεριληφθεί στα Xbox Game Pass και EA Play από την μέρα κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση 18/2/21] Σήμερα η EA ανακοίνωσε το πιο πρόσφατο video game του προγράμματος EA Originals.

Το Knockout City είναι ένα team-based Shooter που το αναπτύσσει η Velan Studios, εταιρία ανάπτυξης του Mario Kart Live: Home Circuit. Το Knockout City συνδυάζει στοιχεία από FPS και Fighting για να δημιουργήσει μια μίξη που στον πυρήνα της αφορά το dodgeball. Αντί για να πυροβολείτε απλά, πετάτε και πιάνετε dodgeballs. Αυτό σημαίνει ότι ο χρονισμός σας θα είναι πιο σημαντικός από τον στόχο σας, δηλαδή θα πρέπει να πετάτε τα dodgeballs στον σωστό χρόνο για να πετύχετε τους αντιπάλους σας.

Μπορείτε να προσποιηθείτε ότι πετάτε μια μπάλα, να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους για να την πετάξετε γύρω από αντικείμενα και να χτυπήσετε τους εχθρούς σας ή ακόμα και να τους σπρώξετε με δύναμη. Το κλειδί της επιτυχίας ωστόσο εντοπίζεται στην καλή συνεννόηση και συνεργασία με τους συμπαίκτες σας.

[UPDATE: 26/3/21 – Νέο gameplay trailer] Η Electronic Arts και η εταιρεία ανάπτυξης Velan Studios έδωσαν στην δημοσιότητα το gameplay trailer του επερχόμενου Knockout City.

Στο Knockout City θα υπάρχουν Free-for-all, 3 vs 3, και 4 vs 4 modes ενώ θα μπορείτε να αλλάζετε τις εμφανίσεις των χαρακτήρων σας και να χρησιμοποιήσετε διάφορες στρατηγικές επίθεσης. Το Knockout City θα υποστηρίζει cross-platform και cross-play και στην κυκλοφορία του θα είναι διαθέσιμες 5 πίστες.

Δείτε το τρέιλερ:

[UPDATE: 27/4/21 - Η ΕΑ ανακοίνωσε ότι θα συμπεριληφθεί στο Xbox Game Pass και EA Play από την πρώτη μέρα] Το Knockout City θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές των Xbox Game Pass και EA Play από την ημέρα κυκλοφορίας του στις 21 Μαΐου 2021, σύμφωνα με την EA.

Τα μέλη του EA play θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ενώ θα έχουν και δώρο ένα exclusive outfit. Το Knockout City θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch ενώ θα υποστηρίζει και cross-play. Όσοι δεν έχουν κάποια από τις παραπάνω συνδρομές θα μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το Knockout City θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S και Switch στις 21 Μαΐου.

Διαβάστε το review του Mario Kart Live: Home Circuit και συζητήστε για το Knockout City στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/02/2021 19:48
Δείχνει αρκετά διασκεδαστικό απο το τρέιλερ.
Notification