Ειδήσεις Internet Πυροβολισμοί στα γραφεία του YouTube: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες

Πυροβολισμοί στα γραφεία του YouTube: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες

Wednesday, 04 Apr 2018  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d2/da/0a/nasim-najafi-aghdam-video-58-1522857524.jpg
 

Πυροβολισμοί στα γραφεία του YouTube: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες

Η νεκρή είναι η ύποπτη της απόπειρας δολοφονίας.

 

Το απόγευμα της Τρίτης, μία δράστης (πιθανότατα πρώην YouTuber), επιτέθηκε στα γραφεία του YouTube στο San Bruno της California, πυροβολώντας αδιακρίτως

Τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής, ενώ το τέταρτο θύμα, φέρεται να είναι η ύποπτη δολοφόνος της υπόθεσης. Έπεσε νεκρή από πληγή που προκάλεσε η ίδια από το όπλο, κατά τους πυροβολισμούς της. Η αστυνομία ανέφερε ότι βρήκε το πτώμα της Nasim Najafi Aghdam, ηλικίας 38 ετών, σύμφωνα με τους New York Times.

Το κίνητρο της δολοφονίας βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση, παρότι η αστυνομία αναφέρει ότι η Aghdam είχε κριτικάρει το YouTube στα social media κατά το παρελθόν. Επίσης, είχε διάφορα κανάλια στο YouTube, τα οποία και είχαν κατέβει από την Google, συνεπώς είχε λόγο να επιτεθεί στα γραφεία της εταιρείας. Η κριτική της είχε να κάνει με τους περιορισμούς ηλικιών και το demonetization.

Διαβάστε ακόμη για τις ειδοποιήσεις στο YouTube οι οποίες σας έρχονται ανά περίσταση, όπως επίσης και για την περικοπή διαφημίσεων στα μικρά κανάλια. Συζητήστε για το YouTube στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification