Ειδήσεις Internet Markiplier: Ο Gaming YouTuber με την μεγαλύτερη επιρροή

Markiplier: Ο Gaming YouTuber με την μεγαλύτερη επιρροή

Thursday, 22 Jun 2017  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bd/43/75/markiplier-pewdiepie-95-1498154915.jpg
 

Markiplier: Ο Gaming YouTuber με την μεγαλύτερη επιρροή

Ξεπέρασε τον PewDiePie.

Συνήθως στο YouTube συμβαίνει ανά διαστήματα ορισμένα κανάλια που βρίσκονται στην κορυφή να πρωτοπορούν, κάποιες φορές να κάνουν τον κύκλο τους, ώσπου νέα ανερχόμενα κανάλια έρχονται, αποκτούν μεγάλο engagement και τα ξεπερνούν.

Στην περίπτωση του PewDiePie, μέχρι σήμερα έχουμε δει τον Σουηδό να προηγείται στη λίστα των subscribers, καθώς έφτασε τα 55 εκατομμύρια συνδρομητές. Ο Markiplier ωστόσο, είναι σύμφωνα με το Forbes ο Gaming YouTuber με την μεγαλύτερη επιρροή. Γνωστός για την χαρακτηριστική βαριά φωνή του, ο Markiplier, κατά κόσμον Mark Fischback όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει κοινά με τον PewDiePie, κατά κόσμον Felix Arvid Ulf Kjellberg, το γεγονός ότι αμφότεροι είναι 27 χρονών και ασχολούνται με αστεία indie games για να διασκεδάσουν το κοινό τους. Η διαφορά ωστόσο είναι ότι ο PewDiePie ασχολείται σε δεύτερη φάση με vlogs, ενώ ο Markiplier θα προάγει και διάφορα επίκαιρα θέματα που θα προβληματίσουν το κοινό του.

Ο Mark Fischback γεννήθηκε στην εξωτική Χαβάη και έχει φτάσει τους 17,5 εκατομμύρια συνδρομητές. Δίνει επίσης το μεγαλύτερο ποσό εσόδων του σε δωρεές (όπως και ο Pewdiepie), κάτι που τον κάνει επίσης αγαπητό στο κοινό του. Έχει φτάσει τα 7 δισεκατομμύρια views και βέβαια μένει να δούμε αν μελλοντικά θα καταφέρει να ξεπεράσει τον τρελό Σουηδό, ο οποίος θυμίζουμε ότι παίρνει views και από την Marzia (CutiePie), το κορίτσι του την οποία έβαλε στο χώρο του YouTube και που έχει σήμερα 7 εκατομμύρια views.

Το Forbes εμπιστεύθηκε την εταιρεία ερευνών Traackr, η οποία υπολόγισε τα analytics βασισμένο σε εμβέλεια, απήχηση, μέγεθος κοινού, συνάφεια κτλ. Η Tracckr διαπίστωσε ότι ο Markiplier έχει περισσότερα views, δεδομένου του κοινού που διαθέτει.

Ακολουθεί το αναλυτικό Top 10 των Gaming YouTube καναλιών:
1)Markiplier
2)PewDiePie
3)VanossGaming
4)OMGItsfirefoxx
5)SSSniperWolf
6)JackSepticEye
7)The Diamond Minecart
8)Tom Cassell
9)Sky Does Minecraft
10)Mari Takahashi

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Markiplier είναι φίλος με τον Pewdiepie, συνεπώς ελπίζουμε οι δυο τους να διασκεδάζουν με τον ανταγωνισμό. Γι' αυτό άλλωστε ο πρώτος υπερασπίστηκε τον δεύτερο στο βίντεο που βλέπετε παραπάνω σχετικά με κριτική που είχε δεχθεί από τον τύπο.

Συζητήστε για το YouTube στο αντίστοιχο subforum και συζητήστε περισσότερα για το YouTube στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Stergios Mitrakis (Level 7) 22/06/2017 21:28
Εγώ θα ήθελα να τον περάσει ο Markiplier τον PewDiePie σε subs,διότι μου είναι πιο συμπαθής.Αν και δεν πολυασχολούμαι ιδιαίτερα με τέτοιου είδους κανάλια που παίζουν διάφορα games και κάνουν χαβαλέ κτλ.,αλλά όταν βλέπω παρακολουθώ περισσότερο του Markiplier !!!
#2 ashbringer (Level 25) 23/06/2017 10:43
Όταν αρκετοί gamers έχουν στραφεί σε σένα και παρακολουθούν το κανάλι σου θα πρέπει να είσαι επαγγελματίας με τα όλα σου και πιστεύω πως ο MarKiplier το έχει πιάσει το νόημα.
#3 the_prophet1987 (Level 22) 23/06/2017 13:37
Respect για τη δουλειά τους και για τις δωρεές και καλή συνέχεια τους εύχομαι.Απλά δε μπορώ να τους βλέπω και να τους ακούω,με κουράζει.
Notification