Ειδήσεις Internet YouTube: Αλλαγή λογότυπου και νέες αλλαγές

YouTube: Αλλαγή λογότυπου και νέες αλλαγές

Tuesday, 29 Aug 2017  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/84/e9/eb/YouTube-new-logo-2017-12-1504035128.jpg
 

YouTube: Αλλαγή λογότυπου και νέες αλλαγές

Το mobile app των κινητών αναβαθμίζεται.

 

Το YouTube αποφάσισε να αλλάξει λογότυπο μετά από αρκετά χρόνια. Η τελευταία αλλαγή λογότυπου είχε γίνει το 2011.

Με το νέο λογότυπο, παρατηρούμε ότι ενώ το κόκκινο κουτί βρισκόταν στη λέξη "Tube", πλέον έχει την μορφή ενός κόκκινου Play button, το οποίο βρίσκεται στα αριστερά. Επίσης, υπάρχει αλλαγή και στην γραμματοσειρά.

Με την νέα εμφάνιση του YouTube έχουμε πιο έντονο κόκκινο στο Favorite button του browser, λιγότερο κόκκινο χρώμα γενικά στα μενού, περισσότερα λευκά κενά και επιπλέον χώρο για τα thumbnails των βίντεο. Επίσης, τις τελευταίες εβδομάδες, όλα τα thumbnails των βίντεο έχουν προεπισκόπηση. Αν κάνετε mouseover τότε θα εμφανιστούν αποσπάσματα λίγων δευτερολέπτων από κάθε βίντεο. Τέλος, υπάρχει και η επιλογή dark mode, ενώ διάφορα χαρακτηριστικά της desktop έκδοσης, όπως η αλλαγή ταχύτητας, υπάρχουν πλέον και στα smartphones. Επίσης, το mobile app παίζει το βίντεο και κάθετα χωρίς μαύρα κενά, χαρακτηριστικό που θα δούμε προσεχώς.

Για γενική συζήτηση για το YouTube επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε ακόμη περισσότερα για το YouTube Academy της Ιαπωνίας όπου οι νέοι μαθαίνουν πως θα γίνουν καλύτεροι YouTubers!

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/08/2017 08:51
Αρκετά καλές οι νέες βελτιώσεις.
Notification