Ειδήσεις Internet A.I. που δημιουργούν αυτόματα τοποθεσίες για video games

A.I. που δημιουργούν αυτόματα τοποθεσίες για video games

Friday, 24 Nov 2017  | in Internet | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/78/fa/85/ai-landscape-creator-58-1511532325.jpg
 

A.I. που δημιουργούν αυτόματα τοποθεσίες για video games

Η τεχνολογία αυτή απαιτεί ελάχιστη καθοδήγηση από τον άνθρωπο.

 

Μια ομάδα ερευνητών που αποτελείται από τo πανεπιστήμιο της Lyon, το Purdue και την Ubisoft δημοσίευσαν ένα σύγγραμμα που εξηγεί πως στο μέλλον οι κόσμοι των βιντεοπαιχνιδιών θα δημιουργούνται αυτόματα από A.I.

Αυτά τα A.I. θα είναι υπεύθυνα για την κατασκευή των 3D τοποθεσιών που θα έχουν τα games. Αυτή η τεχνολογία θα απαιτεί μόνο λίγη καθοδήγηση από τον άνθρωπο, που θα εισάγει ορισμένες λεπτομέρειες και απαιτήσεις, θα τραβάει μερικές γραμμές και θα αφήνει το A.I. να κάνει όλη την δύσκολη δουλειά, όπως να γεμίζει όλα τα κενά με βουνοκορφές, ποτάμια, λίμνες και γενικότερα εικόνες που θυμίζουν πραγματικούς βιοτόπους.

Και όπως αναφέρεται στο βίντεο αυτό είναι μόνο η αρχή. Στο μέλλον οι τοποθεσίες αυτές θα δημιουργούνται ολοκληρωτικά από τα A.I. και θα έχει την δυνατότητα να φτιάξει πιο ποικιλόμορφα μέρη. Η τεχνολογία προχωράει.

Διαβάστε επίσης για τους hackers που “έσπασαν” το firmware του PS3 και συζητήστε περισσότερα για τις δημιουργίες των A.I. στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 25/11/2017 11:09
Αν καθιερωθεί θα μειωθεί σημαντικά ο χρόνος που απαιτεί ένα παιχνίδι για να φτιαχτεί.
#2 ashbringer (Level 25) 25/11/2017 18:17
Συμφωνώ απόλυτα με the prophet.
Notification