Ειδήσεις Internet Twitch: "Οι streamers θα ντύνεστε ευπρεπώς και δεν θα είστε έκφυλοι"

Twitch: "Οι streamers θα ντύνεστε ευπρεπώς και δεν θα είστε έκφυλοι"

Friday, 09 Feb 2018  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (4 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f7/1c/d1/twitch-rules-55-1518197904.jpg
 

Twitch: "Οι streamers θα ντύνεστε ευπρεπώς και δεν θα είστε έκφυλοι"

Νέοι αυστηρότεροι κανόνες.

Το Twitch.tv ανακοίνωσε ακόμη πιο αυστηρούς κανόνες για τους streamers του και τους viewers.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το παρακάτω χθεσινό δημοσίευμα, με τους νέους κανόνες που τίθενται σε ισχύ από τις 19 Φεβτουαρίου, θα πρέπει τόσο οι παρουσιαστές όσο και το κοινό τους να προσέξουν τα εξής:

- Αν το σχόλιο ενός streamer περιέχει μίσος τότε θα γίνεται άμεσα ban (σ.σ. θα διαγράφεται το κανάλι του στο Twitch).
- Απαγορεύονται οι "έκφυλες" παρουσίες, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι streamers θα ντύνονται ευπρεπώς, σαν να έβγαιναν στο δρόμο, σε mall ή σε εστιατόριο. Θα δίνεται βάση ακόμα και η γωνία της κάμερας που χρησιμοποιούν οι streamers ώστε να μην εμφανίζονται σημεία του σώματος προκλητικά προς το κοινό τους.
- Διαγραφή account και καναλιού θα ισχύσει και αν ο συγκεκριμένος streamer χρησιμοποιήσει ρητορική μίσους προς άλλους σε λογαριασμό του εκτός του Twitch (π.χ. Facebook, YouTube κτλ).
- Θα υπάρχει αυστηρότερος έλεγχος στα υβριστικά σχόλια χρηστών προς τους streamers.
- Οι νέοι κανόνες θα ισχύσουν από την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας. Οι streamers θα πρέπει να αφαιρέσετε βίντεο που παραβιάζουν τους παραπάνω κανόνες.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το Twitch έχει σκοπό να αυξήσει στο μέγιστο την αυστηρότητά του ως προς την συμπεριφορά αμφότερων των streamers και των viewers, ώστε να εστιάσουν όλοι αποκλειστικά και μόνο στο gaming. Κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2014 όταν και το Twitch εξαγοράστηκε από το Amazon, υπήρξαν τροποποιήσεις στους κανόνες ως προς την ενδυμασία των streamers, ωστόσο δεν φάνηκαν αρκετοί για τους ιθύνοντες. Απ' την άλλη, μέρος του Community ήδη αντιδρά στο Reddit.

Διαβάστε ακόμη για το Twitch viewbot, οι δημιουργοί του οποίου θα πληρώσουν 1,1 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση στο Twitch.tv. Συζητήστε περισσότερα για το Twitch στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 TheReaper (Level 21) 09/02/2018 21:22
Βλέπω ο Λόλας να σταματάει να παρακολουθεί, ειδικά αν οι "πλουσιοπάροχες " streamers αναγκαστούν να κρύβουν τα "πλούτη" τους...
#2 +1 ashbringer (Level 25) 10/02/2018 09:08
Σωστοί κανόνες οι οποίοι έπρεπε να ισχύουν εξαρχής.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 10/02/2018 16:20
Επιτέλους, πολύ καλά κάνει το Twitch.
#4 ginogigiki (Level 5) 21/02/2018 00:37
ΤΣΟΝΤΑ είχε καταντήσει...
Notification