Ο Ninja έκανε livestream με τον Drake και έσπασε ρεκόρ

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Ninja έκανε livestream με τον Drake και έσπασε ρεκόρ

Ο Ninja έκανε livestream με τον Drake και έσπασε ρεκόρ

Πάνω από 600.000 viewers. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/3/18] Ο streamer Ninja έγινε τόσο διάσημος στο Twitch που δέχθηκε ως follower τον rapper Drake. Πριν από λίγες ώρες οι δυο τους έπαιξαν Fortnite και χτύπησαν το ρεκόρ για τις περισσότερες προβολές σε ένα ανεξάρτητο livestream (σ.σ. δεν συνυπολογίζουμε αυτά από διοργανώσεις eSports).

Η σύζυγος του Ninja ενθουσιάστηκε μιας και είναι fan του Drake, ενώ οι δυο τους συνομιλούσαν στο Discord. Ο Ninja έπαιζε από PC και ο Drake από PS4. Οι viewers στο Twitch ξεπέρασαν τους 607.000 σύμφωνα με το Kotaku, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για ανεξάρτητο livestream. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο rapper Drake παίζει για μόλις 1-2 μήνες όπως είπε live. Στο livestream μπήκαν και ο ιδρυτής του MegaUpload, Kim Dotcom, αλλά και ο Rapper Travis Scott, μαζί με τον Steelers WR JuJu Smith-Schuster.

Ο Drake έφτασε τους 36,7 εκατομμύρια Followers.

[UPDATE: 23/4/18 - Νέο ρεκόρ] Ο Drake έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του με τον Drake κάνοντας 667.000 ταυτόχρονους viewers.

Διαβάστε επίσης για το πορνογραφικό σκάνδαλο γνωστού moderator στο Twitch και συζητήστε για την υπηρεσία στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.