Ειδήσεις Internet Strip Club: Το πρώτο ψηφιακό στριπτιτζάδικο από Έλληνα επιχειρηματία

Strip Club: Το πρώτο ψηφιακό στριπτιτζάδικο από Έλληνα επιχειρηματία

Thursday, 10 Jan 2019  | in Internet | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/68/ab/27/strip-club-vr-1-14-1547129704.jpg
 

Strip Club: Το πρώτο ψηφιακό στριπτιτζάδικο από Έλληνα επιχειρηματία

Μία παραγωγή της Naughty America.

 

Έλληνας εντερπρενέρ ανακοίνωσε την δημιουργία του πρώτου Strip Club εικονικής πραγματικότητας.

Η ετήσια έκθεση καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας Consumer Electronics Show (CES) περιείχε πολύ μεγαλύτερες εκπλήξεις από όσες θα περιμέναμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα τεχνολογικό επίτευγμα που προήλθε από πρωτοβουλία του Ανδρέα Χρονόπουλου, ο οποίος τράβηξε όλα τα βλέμματα στην CES 2019. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο κύριος Χρονόπουλος είναι ο ιδρυτής και διευθύνοντας σύμβουλος της Naughty America, μίας άκρως δημοφιλούς εταιρείας παραγωγής πορνογραφικού περιεχομένου.

strip club vr 2
Η νέα του δημιουργία ακούει όμως στο όνομα Strip Club και δεν είναι το καθιερωμένο μέρος “ψυχαγωγίας” ενηλίκων, αλλά μία εφαρμογή για smartphones και tablets που έχει ως στόχο την μεταφορά της πλήρους εμπειρίας ενός στριπτιτζάδικου σε εικονική πραγματικότητα. Σε αυτό θα συναντήσετε χορεύτριες διαφόρων παρουσιαστικών να λικνίζονται και να γδύνονται στους στύλους του virtual μαγαζιού, μασέρ και των δύο φύλων, ενώ θα μπορείτε να διαχειρίζεστε διάφορα Blade Runner σκηνικά με την χρήση ενός smartwatch.

strip club vr 3
Για το Strip Club μίλησε φυσικά ο Ανδρέας Χρονόπουλος αναφέροντας: “Είναι κάτι ασύλληπτο. Μπορείς να φέρεις μια στρίπερ στο δωμάτιο σου, να χορεύει γύρω από ένα στύλο, σαν να είναι πράγματι εκεί. Και δεν χρειάζεται να δώσεις φιλοδώρημα. Το θεωρώ περισσότερο σαν ένα προϊόν ψυχαγωγίας. Κάθεσαι αναπαυτικά, χαλαρώνεις, εμφανίζεις τα ολογράμματα και παίζεις μαζί τους…” και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Παραπάνω μπορείτε να δείτε περίπου το πώς θα φαίνεται το περιβάλλον της εν λόγω εφαρμογής.

Έχοντας φυσικά ένα VR Headset στο κεφάλι σας θα μπορείτε να μετακινείστε γύρω από το ολόγραμμα του χαρακτήρα που έχετε επιλέξει, ενώ η ελευθερία κινήσεων που σας δίνεται εφαρμόστηκε έτσι ώστε να μεταφέρει την εμπειρία ενός στριπτιτζάδικου όσο πιο πετυχημένα γίνεται. Παράλληλα ανακοινώθηκε και ο hands-free δονητής της εταιρείας Ose, ικανός να προσφέρει την αίσθηση του στόματος και των χειλιών στις γυναίκες που θα τον αποκτήσουν. Αυτό το προϊόν έχει λάβει μάλιστα βραβείο καινοτομίας, αλλά μία τέτοια συσκευή δεν μπόρεσε να έχει θέση στην CES.

Διαβάστε επίσης για το Vive Cosmos VR Headset και συζητήστε για το Strip Club σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 11/01/2019 16:27
Ανέκαθεν το μυαλό του Ελληνα ήταν εφευρετικό, ειδικά σε τετοια ζητήματα. Ο επιχειρηματιας προσαρμοστηκε με την εξέλιξη της τεχνολογίας, και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται :D
Notification