Ειδήσεις Internet Φιλανθρωπικό Twitch livestream για τον κορωνοϊο

Φιλανθρωπικό Twitch livestream για τον κορωνοϊο

Saturday, 04 Apr 2020  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6b/0e/f7/twitch-aid-live-65-1585260561.jpg
 

Φιλανθρωπικό Twitch livestream για τον κορωνοϊο

Συγκεντρώθηκαν 2,7 εκατομμύρια δολάρια. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/3/20] Το Twitch διοργανώνει livestream στις 28 Μαρτίου για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον κορωνοϊό.

Το livestream θα διαρκέσει 12 ώρες και σε αυτό θα συμμετάσχουν διασημότητες από τον χώρο της μουσικής, του αθλητισμού και των eSports, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό από δωρεές για τον ιό COVID-19.

Τα δύο βασικά games του Twitch είναι το Fortnite και το Uno. Διάσημοι παίκτες όπως οι Joe Jonas, Drew Taggart και Lost Kings θα συμμετάσχουν σε τουρνουά με στόχο να κερδίσουν χρήματα τα οποία θα πάνε επίσης σε φιλανθρωπίες. Στα διαλείμματα θα παίζει μουσική από τους Diplo, Cole Swindell, LAUV, Charlie Pluth, Krewella, Die Antwoord, Jordin Sparks και άλλους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Twitch.tv στις 28 Μαρτίου.

[UPDATE: 4/4/20 - Συγκεντρώθηκαν 2,7 εκατομμύρια δολάρια] Το Twitch.tv συγκέντρωσε 2,7 εκατομμύρια δολάρια ως φιλανθρωπική ενίσχυση για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Το livestream κράτησε 12 ώρες και είχε γνωστούς παίκτες του Fortnite, όπως οι Turner “Tfue” Tenney, Kyle “Bugha” Giersdorf, Joe Jonas, Juju Smith-Schuster και Kyler Murray. Επίσης, διεξήχθη τουρνουά UNO, με τους πρωταθλητές Brian Kibler, David “GrandPOObear” Hunt, Xavier Woods, Cesaro και Allie Long.

twitch coronavirus livestream

Συμμετείχαν επίσης οι μουσική John Legend, Silversun Pickups, OneRepublic, Steve Aoki, Jordin Sparks και Diplo.

Διαβάστε περισσότερα για το αποκλειστικό συμβόλαιο του DrDisrespect με το Twitch και συζητήστε για το Twitch στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification